Ministrul Ioana Bran, despre scandalul de la radio: ”Sunt mâhnită. Probabil deranjez”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
ioana bran
presasm.ro

Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, a răspuns acuzațiilor formulate de unii jurnaliști, care au susținut că oficialul român și-ar fi pus colaboratorii să sune la un post de radio, sub nume false, ca să o ajute în timpul unei emisiuni.

Este vorba despre un interviu pe care minsitrul Ioan Bran l-a acordat în direct postului Europa FM. 

Conform postului de radio, Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, ”s-a asigurat că la primul ei interviu în direct”, ”colaboratorii ei îi vor pune întrebări “servite” într-o emisiune realizată de Ovidiu Ioanițoaia.

Jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor susțin că Alex Ciucă și Florin Mulcuțan - doi colaboratori ai ministrului Tineretului - ”și-au schimbat numele și au pus întrebări aranjate dinainte pentru șefa lor aflată în studioul Europa FM”, dar că vocile i-ar fi ”deconspirat”.

În replică, ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, a declarat pentru Știrile ProTV că nu a pus pe nimeni să sune la radio și că este mâhnită penttru că este acuzată de ceva ce nu a făcut”.

Declarația integrală a ministrului Bran:

”Nu am cunoștință de așa ceva, eu nu am pus pe nimeni să sune în emisiunea radio la care am participat și nici nu știu să fi fost consilierii mei printre ascultătorii care au sunat.

Sunt mâhnită doar de faptul că se fac afirmații cu atâta certitudine, de parcă ar fi fost analizate de cineva în măsură să identifice voci, care pot semăna mai mult sau mai puțin. Și sunt acuzată de ceva ce nu am făcut.

Mi se pare ciudat că oameni din minister contactează presa și dau astfel de informații false. Probabil deranjez pe cineva. În momentul în care eu am venit în acest minister, am spus că n-am să accept nimic ilegal. Lucrăm în această perioadă la procesul de descentralizare, o prioritate din programul nostru de guvernare, iar acest obiectiv nu este privit cu ochi buni de grupuri ostile din minister, care se opun procesului și care cred că acționând astfel împotriva mea și făcându-mi rău cu miniciuni, vom renunța la el. Îi anunț clar și ferm că nu cedăm și vom continua!

Îi rog pe cei care au astfel de interese, fie să renunțe la ele fie să părăsească echipa noastră. Și sper ca presa să nu mai cedeze atât de ușor în a prelua și publica astfel de intoxicări. Și răspund în final și celor care îmi tot aduc, insistent și obsesiv, “acuzația” că nu am făcut sport de performanță sau că nu aș avea legătură cu domeniul. Un ministru trebuie să fie un manager bun și asta încerc să fac.

Am în jurul meu specialiști în toate domeniile de expertiză de care am nevoie și vă asigur că activitatea mea nu suferă de faptul că nu am reușit, din păcate, să iau o medalie la Olimpiadă.” - a declarat ministrul Ioana Bran pentru www.stirileprotv.ro.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO