Ministrul Cuc: ”Klaus Iohannis se urcă din nou, în scop electoral, pe noi cadavre”

Ultima actualizare: 05-10-2019 16:28
Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc
Agerpres

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc îl atacă pe președintele Klaus Iohannis, după ce șeful statului a afirmat că lipsa de autostrăzi ucide în România, la fel ca și corupția.

 

Afirmația președintelui Iohannis a fost făcută în contextul tragediei din județul Ialomița, unde 10 oameni au murit și 7 au fost răniți.

În replică, Cuc îl acuză pe șeful statului că ”se urcă din nou, în scop electoral, pe noi cadavre”, făcând aluzie la o declarație mai veche a lui Klaus Iohannis despre tragedia din Colectiv.

Mesajul ministrului Răzvan Cuc:

 

”Klaus Iohannis se urcă din nou, în scop electoral, pe noi cadavre. Rușine, domnule președinte!

Am citit cu stupoare și indignare declarația președintelui Klaus Iohannis. Au murit 10 oameni și domnului Iohannis îi arde de declarații politice. Constat că singurul scop al lui Klaus Iohannis în funcția de președinte este să se urce pe cadavre în scop electoral. Ceea ce pentru noi, românii, dar mai ales pentru familiile victimelor, este o tragedie fără margini, pentru Klaus Iohannis este doar o altă situație pe care să o speculeze electoral.

V-ați mai urcat astăzi pe încă 10 cadavre, domnule președinte. Vă ajunge? Mai vreți? Stați la colț ca un cioclu și așteptați noi tragedii? Asta suntem noi, românii, pentru dumnevoastră? Doar cifre pe procesele verbale de vot? Să vă fie rușine!

Pentru că românii așteaptă de la noi, celor care ne pasă, soluții, mai ales în astfel de situații, am decis să convoc la ora 16 un comitet operativ cu toți factorii de decizie implicați pentru a lua măsurile necesare astfel încât asemenea tragedii să nu se mai repete. Va urma o perioadă de razii masive în trafic pentru a depista firmele de transport și șoferii care nu respectă legea, și vom aplică noi măsuri drastice în acest domeniu.

Condoleanțe familiilor care trec printr-o grea încercare!”

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!