Ministrul Cuc: ”Klaus Iohannis se urcă din nou, în scop electoral, pe noi cadavre”


Ultimul update: Sambata 05 Octombrie 2019 16:28
Data publicarii: Sambata 05 Octombrie 2019 16:13
Categorie: Stiri Politice
Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc îl atacă pe președintele Klaus Iohannis, după ce șeful statului a afirmat că lipsa de autostrăzi ucide în România, la fel ca și corupția.

 

Afirmația președintelui Iohannis a fost făcută în contextul tragediei din județul Ialomița, unde 10 oameni au murit și 7 au fost răniți.

În replică, Cuc îl acuză pe șeful statului că ”se urcă din nou, în scop electoral, pe noi cadavre”, făcând aluzie la o declarație mai veche a lui Klaus Iohannis despre tragedia din Colectiv.

Mesajul ministrului Răzvan Cuc:

 

”Klaus Iohannis se urcă din nou, în scop electoral, pe noi cadavre. Rușine, domnule președinte!

Am citit cu stupoare și indignare declarația președintelui Klaus Iohannis. Au murit 10 oameni și domnului Iohannis îi arde de declarații politice. Constat că singurul scop al lui Klaus Iohannis în funcția de președinte este să se urce pe cadavre în scop electoral. Ceea ce pentru noi, românii, dar mai ales pentru familiile victimelor, este o tragedie fără margini, pentru Klaus Iohannis este doar o altă situație pe care să o speculeze electoral.

V-ați mai urcat astăzi pe încă 10 cadavre, domnule președinte. Vă ajunge? Mai vreți? Stați la colț ca un cioclu și așteptați noi tragedii? Asta suntem noi, românii, pentru dumnevoastră? Doar cifre pe procesele verbale de vot? Să vă fie rușine!

Pentru că românii așteaptă de la noi, celor care ne pasă, soluții, mai ales în astfel de situații, am decis să convoc la ora 16 un comitet operativ cu toți factorii de decizie implicați pentru a lua măsurile necesare astfel încât asemenea tragedii să nu se mai repete. Va urma o perioadă de razii masive în trafic pentru a depista firmele de transport și șoferii care nu respectă legea, și vom aplică noi măsuri drastice în acest domeniu.

Condoleanțe familiilor care trec printr-o grea încercare!”

 

 

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO