Meleșcanu, susținut în continuare de PSD pentru șefia Senatului: „Mergem până la capăt”

Ultima actualizare: 09-09-2019 21:41
Teodor Melescanu si Calin Popescu-Tariceanu
Agerpres

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni seară, într-o conferință de presă, că PSD îl susține pe Teodor Meleșcanu pentru șefia Senatului.

„Îl susținem în continuare pe Meleșcanu și cred cu tărie că mâine (n.r - marți) va fi ales președinte al Senatului. Când vorbim, ne ținem de promisiune. Am vorbit de candidatura sa și vom merge până la capăt”, a declarat Dăncilă.

În urmă cu o săptămână, Viorica Dăncilă, a declarat că social-democraţii au decis să susţină candidatura lui Teodor Meleşcanu pentru funcţia de preşedinte al Senatului pentru că postul a fost al acestui partid, după ce Călin-Popescu Tăriceanu și-a anunțat demisia.

„Acest atac al PSD-ului la adresa ALDE este un lucru extrem de grav pentru că încercarea a fost de preluare ostilă nu numai a unor parlamentari, ci a întregului partid şi destructurarea lui şi încercarea de a face un ALDE în care să coopereze în continuare cu PSD-ul pentru menţinerea structurii politice a Guvernului în aşa fel încât doamna Dăncilă să nu fie nevoită să mai vină în Parlament cu o formulă de restructurare crezând că supravieţuieşte”, declara Tăriceanu, conform News.ro.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO