Fifor, despre selfie-ul făcut cu adjunctul Poliției Arad: Nu eram membru al Guvernului


Ultimul update: Luni 09 Septembrie 2019 20:14
Data publicarii: Luni 09 Septembrie 2019 20:08
Categorie: Stiri Politice
Mihai Fifor

Ministrul Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a precizat, luni, că fotografia în care apare la piscină împreună cu adjunctul IPJ Arad a fost făcută în perioada când nu era membru al Guvernului.

„Hai să discutăm despre poza din jacuzzi, aşa spun unii. Eu vă spun că eram în piscină la Arad. Eu discut despre oameni cu care sunt prieten de ani de zile şi despre faptul că, la vremea respectivă, nu eram ministru, nu eram membru al Guvernului.

Nu văd ce e în neregulă să ai prieteni şi ce e în neregulă să mergi la o piscină. Dacă dumneavoastră credeţi că e ceva care trebuie condamnat, vă rog să spuneţi ce anume. La vremea la care poza aceea a fost făcută nu eram membru al Guvernului. Eram pur şi simplu un coleg şi prieten cu cei pe care îi vedeţi în fotografie", a precizat Fifor, citat de Agerpres.

Reacția vine după ce Newsweek.ro a publicat o fotografie în care Mihai Fifor, actualul ministru interimar la Interne, apare într-o piscină alături de Nicolae Bătrîn, adjunctul Inspectoratului de Poliției Arad, și de Liviu Tuturici, de la ALDE Arad.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO