Liviu Dragnea: “Parca sunt la Eurovision”. Congresul HI-TECH le-a dat batai de cap membrilor PSD

Dată publicare: 13-09-2014 12:32
Dată actualizare: 16-09-2014 07:02


Vineri seara, social-democratii l-au validat oficial pe Victor Ponta drept candidat la sefia tarii, intr-un congres care s-a dorit a fi demn de secolul 21.

Mai marii PSD s-au reunit la Alba Iulia si au intrat in legatura cu membrii din tara printr-un sistem de video-conferinte. "Parca sunt la Eurovision", a comentat numarul doi in partid, Liviu Dragnea.

De la Bucuresti, opozitia a anuntat ca a depus o motiune de cenzura la adresa guvernului Ponta.

La Alba Iulia, social-democratii au gandit un congres in pas cu tehnologia, primul de acest gen la noi. Transmis in direct pe site-ul partidului, congresul de validare a lui Victor Ponta s-a vazut cu pauze lungi si dese.

"Dau legatura la Mures, parca sunt la Eurovision", a comentat Liviu Dragnea, presedintele executive PSD.

Organizatiile din tara au intrat in legatura directa cu liderii de la centru printr-un sistem interactiv, iar imaginile din filialele locale, inclusiv rezultatul voturilor, au fost proiectate pe doua ecrane mari.

"Am stat pana acum in camasa de premier si imi pun haina de presedinte. Am o mica nostalgie. E ultimul congres, in februarie o sa ma invitati in calitate de presedinte", a spus Victor Ponta, presedintele PSD.

Nici opozitia nu a stat degeaba. PNL si PDL au anuntat ca depun la Parlament o motiune de cenzura impotriva Guvernului. Cei 171 de parlamentari care au semnat documentul acuza Executivul pentru ordonanta care da liber migratiei politice si ar permite asfel fraudarea alegerilor din noiembrie."Pentru presedintele PSD, Victor Ponta, castigarea alegerilor din toamna este un pariu cu baronii PSD pe care nu-si permite sa-l piarda", a declarat Klaus Iohannis, copresedintele ACL.

Acuzele opozitiei continua intr-o scrisoare deschisa adresata premierului Victor Ponta. "(....) dati dovada de cinism si lipsa de respect fata de milioanele de dascali, parinti si copii. Astazi, cand dumneavoastra va lansati cu fast candidatura in Congresul PSD de la Alba Iulia, elevii din clasele primare au ramas fara manuale, cu doar trei zile inainte de inceperea noului an scolar", se arata in documentul semnat de presedintele PNL Klaus Iohannis.


VIDEO PROTVPLUS.RO