Blaga: "Dupa guvernarea Ponta va ramane doar dara de fum". Lansarea candidatilor ARD pe ProTV News

Ultima actualizare: 08-11-2012 06:59

PRO TV NEWS a transmis LIVE evenimentul de lansare a candidatilor Aliantei Romania Dreapta (ARD) pentru alegerile parlamentare.

DECLARATIILE LIDERILOR ARD

Aurelian Pavelescu

Co-presedintele ARD Aurelian Pavelescu a declarat, luni, la lansarea candidatilor ARD, ca viitorul Romaniei nu poate fi alaturi de "plagiatorul Victor Ponta, securistul Dan Voiculescu si chiulangiul Crin Antonescu".

"Nu poate fi viitorul Romaniei alaturi de plagiatorul Victor Ponta, de securistul Dan Voiculescu, nu poate fi alaturi de chiulangiul si cea mai mare rusine a PNL Crin Antonescu, alaturi si impreuna cu Vanghelie Marean, Oprisan, Dragnea, Mazare. Cu totii sunt oameni ai trecutului, vremea lor s-a dus. Noi facem parte din alta generatie, care sa duca Romania in inima Europei", a spus Pavelescu.

El a adaugat ca, din punct de vedere moral, ARD este deja castigatorul acestor alegeri si ca dupa 9 decembrieARD trebuie sa preia Romania "de la aceasta banda de ticalosi". Pavelescu a spus ca pe 9 decembrie va fi "ultima zvacnire a unei conspiratii care dureaza din 1940 incoace".

"De aceea aceste fiare salbatice vor da o lupta cumplita pana la ultima picatura de sange, iar noi ii vom infrunta cu furiosii nostrii", a spus Aurelian Pavelescu.

Mihai Razvan Ungureanu
 

Liderul Fortei Civice Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni, la lansarea candidatilor ARD, ca aceasta alianta este cea mai buna din istoria Romaniei pentru ca nu este o cumetrie, o fratie si pentru ca este o asociatie a patriotilor care vor ca tara sa arate cum trebuie.

"Noi venim cu aceasta alianta, cea mai buna din istoria Romaniei, pentru ca nu este o cumetrie, o fratie si pentru ca este o asociatie a patriotilor care vor ca tara noastra sa arate cum trebuie", a spus Mihai Razvan Ungureanu.

El a sustinut ca USL propune un socialism "praduitor", iar ARD o economie de piata cu accente bine distribuite. Ungureanu a mai spus ca cei care se afla la putere au luat o mie de piei de pe intreprinzatorul privat, iar ARD propune taxe mai putine si mai mici, stabilitate fiscala, reducerea pana in 2015 cu 5 procente a CAS.

Mihai Razvan Ungureanu a adaugat ca in 9 decembrie romanii urmeaza sa aleaga intre doua moduri, de a fi in Europa sau in afara ei, in civilizatie, prosperitate, respect intre oameni sau in salbaticia invectivelor, minciunilor. "Nu cred ca exista un cetatean roman care sa aleaga acest al doilea drum, exista un singur drum garantat doar de ARD, pentru ca este drumul drept", a apreciat Mihai Razvan Ungureanu.
"Romania asteapta de la noi un singur lucru, pe care USL nu-l poate da: respect", a incheiat Mihai Razvan Ungureanu.

Vasile Blaga

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, la lansarea candidatilor ARD la paralamentare, ca "in cel mai bun caz, dupa guvernarea Ponta va ramane doar dara de fum din spatele masinii lui de curse, in portbagajul careia se afla copilotul sau adormit".

El a precizat, la Opera, unde are loc lansarea, ca PDL a castigat alegerile atunci cand nu i se dadeau sanse ca-l va putea da jos pe Adrian Nastase. "Acum va trebui sa-l oprim pe pupila domniei sale, pe micul Titulescu, si il vom opri", a spus Vasile Blaga.

El a spus ca Ponta "aplica ce l-a invatat Nastase: pixul lui Mischie". Blaga a mai declarat ca actualul executiv "da banii la fel cum i-a dat Guvernul Nastase".

"In cel mai bun caz dupa guvernarea Ponta va ramane doar dara de fum din spatele masinii lui de curse, in portbagajul careia se afla copilotul sau adormit", a spus Blaga.

Evenimentul se desfasoara la Opera Romana din Capitala. Marti va avea loc lansarea programului de guvernare al aliantei.

Blaga a spus ca axul central al campaniei va fi programul de guvernare, care contine in principal reducerea cotei unice de la 16 la 12% si cresterea salariului minim de la 740 de lei la 850 de lei, iar de la 1 ianuarie 2015 la 1.000 de lei.

Liderii ARD au inaugurat, duminica, sediul de campanie al aliantei, in fosta biblioteca a Ambasadei SUA la Bucuresti , Vasile Blaga precizand ca inchirierea spatiului costa 30.000 de euro pe perioada campaniei electorale. Sloganul de campanie al ARD este  "Reporneste inima Romaniei", un imn propriu-zis al aliantei nu a fost ales inca.

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a fost desemnat sef al campaniei electorale a ARD pentru alegerile parlamentare, iar europarlamentarul Traian Ungureanu va fi purtatorul de cuvant al campaniei, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, liderul PDL Vasile Blaga.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO