Lia Olguţa Vasilescu candidează la Primăria Craiovei: Oamenii îşi doresc să revin ca primar

Ultima actualizare: 06-03-2020 08:49
Olguta Vasilescu
Inquam Photos / George Calin

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu îşi anunţă candidatura la Primăria Craiovei, afirmând că, în urma unui sondaj de opinie, a rezultat că locuitorii oraşului au apreciat că a fost cel mai bun primar de după Revoluţie.

”Biroul Permanent Municipal Craiova a aprobat, în unanimitate, candidatura mea la Primăria Craiovei. Am fost foarte onorată să constat, în urma sondajului de opinie realizat, că locuitorii oraşului consideră că am fost cel mai bun primar de după Revoluţie şi că un procent foarte mare dintre ei îşi doresc să revin ca primar. Le mulţumesc pentru încredere, atât lor cât şi colegilor mei, şi îi asigur că, în următorii patru ani, voi depune toate eforturile pentru ca toţi cetăţenii să se regăsească în proiectele primăriei!”, a anunţat Lia Olguţa Vasilescu, potrivit News.ro.

Ea precizeazăcă în perioada imediat următoare va prezenta echipa şi programul cu care vine la primărie, cu o listă de investiţii necesare ”nu doar pentru ridicarea gradului de confort, ci şi pentru a avea cel mai frumos municipiu reşedinţă de judeţ din România”.

Lia Olguţa Vasilescu a mai deţinut funcţia de primar al Craiovei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO