Încă un episod de ceartă în Parlament, la audierea Violetei Alexandru: E bine să nu fii rea

Ultima actualizare: 04-03-2020 17:34

Un nou episod de ceartă și scandal a avut loc miercuri la audierea ministrului propus al Muncii, Violeta Alexandru.

La fel ca și data trecută, și acum actorii principali au fost parlamentanrii PSD - cei mai vocali la adresa ministrului propus al Muncii fiind senatorul PSD Daniel Zamfir și senatorul PSD Adrian Solomon.

Zamfir a ținut o adevărată tiradă verbală adresa Violetei Alexandru, vorbind la un moment dat, neîntrerupt, mai multe minute, deși ar fi trebuit doar să formuleze întrebări legate de proiectele ministrului propus al Muncii.

Deputatul PNL Pavel Popescu a încercat să oprească asaltul verbal al senatorului PSD Daniel Zamfir, reproșându-i acestuia că lucrurile de care vrobește acesta țin de ”revista presei”, și nu de audierea unui ministru propus.

Însă, pentru că ședința era condusă de un parlamentar PSD, microfonul liberalului era întrerupt aproape de fiecare dată când încerca să vorbească mai mult în apărarea Violetei Alexandru.

La un moment dat, senatorul PSD Zamfir i-a cerut ministrului propus al Muncii să-și ceară chiar și scuze Gabrielei Firea.

”Și eventual să vă cereți scuze pentru acea ieșire publică absolut iresponsabilă la adresa doamnei Firea” - a spus Zamfir.

În replică, Violeta Alexandru a făcut un joc de cuvinte, spunând că în viață este bine ”să nu fii rea”.

”Da, e bine în viață să nu fii rea, să fii bun și să ai răbdare mai ales cu cei care urmăresc activitatea politică. Cineva acolo se teme probabil de mine din moment ce se face o monitorizare atât de strictă..” - a spus ministrul propus al Muncii.

Citiți și: Circ și scandal la audierea din 19 februarie a ministrului propus al Muncii: Puteți să încetați cu jignirile?

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO