Kelemen: Borbely are sustinerea politica a UDMR, sunt convins ca acuzatiile se vor dovedi false

Ultima actualizare: 17-07-2012 19:34

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, ca ministrul Mediului, Borbely Laszlo, are in continuarea sustinerea politica a Uniunii si s-a declarat convins ca in cateva zile acuzatiile la adresa acestuia se vor dovedi false.

Perchezitii DNA la apartamentul ministrului Borbely. Si-ar fi vandut influenta pentru 20.000 de €

Kelemen a declarat ca Borbely este un ministru bun si un om politic foarte bun.

"Domnul ministru Borbely este un om foarte muncitor, un om foarte corect si serios, are sustinerea politica a UDMR in continuare si sunt convins ca in cateva zile aceste acuzatii lansate prin presa se vor dovedi ca nu sunt corecte, nu sunt adevarate, ca sunt false. Am rugamintea catre toti sa nu intram in speculatii si sa nu facem acuzatii gratuite la adresa nimanui. Cand se va intoarce in tara, ministrul Borbely va face si el declaratii, isi va prezenta pozitia dansului, dar UDMR il sustine si noi consideram ca aceste acuzatii sunt nefondate. Borbely Laszlo este un ministru bun, un om politic foarte bun, care nu se aventureaza in astfel de chestiuni", a spus liderul UDMR.

Potrivit acestuia, in cazul Borbely "nici nu exista documente oficiale din partea DNA, nici nu exista acuzatii".

Ministrul Mediului Laszlo Borbely ar fi beneficiat de lucrari de 20.000 de euro pentru amenajarea unui apartament, in schimbul influentei sale in atribuirea unor contracte de lucrari ale Administratiei Nationale "Apele Romane" catre o firma din Negresti Oas.

Aceasta firma, pe care ministrul Mediului ar fi favorizat-o, conform DNA, in schimbul unor lucrari la un apartament, Lescaci Com SRL a primit in ultimii patru ani 37 de lucrari publice, 34 dintre ele de la "Apele Romane", in valoare de peste 310 de milioane de lei, 18 in timpul mandatului demnitarului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO