Ion Iliescu nu-si mai serbeaza ziua la birou, pentru ca nu are caldura!

Ultima actualizare: 13-09-2012 10:13
Ion Iliescu

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, le-a dat astazi o veste proasta admiratorilor sai. El a anuntat ca nu-si va mai serba ziua de Sfantul Ion la biroul din strada Atena, ca pana acum, din cauza unei probleme termice.

Mai exact, a precizat Ion Iliescu pe blogul personal, in cladirea in care se afla biroul sau este prea frig, iar problema nu se poate rezolva prea curand.

"Multumesc totodata, cu anticipatie, pentru urarile de bine ce mi-au fost transmise. In acest an nu voi putea fi la birou – din lipsa sursei de caldura" - a scris Ion Iliescu.

Astfel, presedintele de onoare al PSD isi va sarbatori, vineri, ziua onomastica in familie, acasa.

Surse din anturajul fostului sef de stat, citate de Mediafax, au declarat ca la biroul din strada Atena nr. 11 exista o problema la centrala termica.

Drept pentru care, Ion Iliescu le-a urat, astazi, pe blog, celor doua milioane de romani care poarta numele "Ion sau Ioana, precum si derivate din acestea (Ionica, Ionut, Ionela, Nelu sau Nela)", un "sincer La Multi Ani".

"Cu acest prilej doresc sa le transmit sarbatoritilor calde urari de sanatate si de bucurii si, mai ales, sa aiba taria necesara de a trece cu bine prin greutatile cu care se confrunta marea majoritate a concetatenilor nostri" - a mai scris fostul sef de stat.

Presedintele de onoare al PSD si-a serbat in anii precedenti onomastica si ziua de nastere la biroul pe care il detine in strada Atena nr.11, eveniment la care participau, de fiecare data, sute de membrii ai PSD, dar si simpatizanti, prieteni si cunoscuti.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO