Inca un fals in declaratii, depistat de ANI: deputatul PSD Robert Negoita

Ultima actualizare: 04-11-2012 22:18
Robert Negoita

Conform Agentiei Nationale de Integritate, parlamentarul social-democrat nu a declarat in 2009, venituri obtinute in 2008, in valoare de peste 5 milioane de euro.

 

ANI mentioneaza ca s-a sesizat din oficiu in urma publicarii mai multor articole de presa care semnalau faptul ca Robert Negoita ar fi acumulat impreuna cu familia o avere care depaseste veniturile realizate, majorand in anul 2009 capitalul societatii comerciale "Domus Stil Construct" cu aproximativ 66 milioane lei.

Potrivit Legii nr. 144/2007, republicata, deputatii reprezinta una dintre categoriile de persoane care au obligatia declararii averii si a intereselor.

"Procedura de instiintare, asa cum este prevazuta de Legea nr. 144/2007, republicata, a fost indeplinita in baza mandatului postal, domnul Robert Sorin Negoita fiind informat despre declansarea procedurii de verificare a declaratiilor de avere si de interese..", se arata in comunicatul ANI.

Deocamdata insa, ANI are propriile probleme: Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionale mai multe articole din Legea privind organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Integritate.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO