Iliescu:Ar fi o prostie ruperea USL.Antonescu si Ponta au stabilit o intalnire sa discute problemele

06-10-2013 15:35


Ion Iliescu

Crin Antonescu si Victor Ponta si-au programat pentru duminica o intalnire pentru a discuta problemele care au aparut in ultima perioada in USL, a declarat, pentru "Gandul", presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

"Astazi isi programasera o intalnire cei doi ca sa discute problemele", a spus Iliescu, pentru "Gandul".

Intalnirea ar urma sa fie una neoficiala, reuniunea oficiala a USL fiind programata pentru luni, noteaza sursa citata.

"Sper sa se ajunga la un consens in interiorul USL, altfel ar fi o prostie. S-ar rupe o constructie care a fost benefica si care ar trebui consolidata in continuare", a comentat Iliescu.

Fostul presedinte a adaugat ca nu va participa la aceasta intalnire, dar spera ca "intelepciunea" lui Antonescu si Ponta sa fie mai puternica decat chestiunile care ii despart.

"Sper ca experienta unei conlucrari benefice care a adus la putere aceasta coalitie cu 70% sa fie elementul fundamental si criteriul care sa orienteze gandirea liderilor. Nu cred ca din partide a plecat neintelegerea in USL, este vorba de relatiile interpersonale si sper sa depaseasca acest moment", a explicat Ion Iliescu motivul neintelegerilor din interiorul USL.

In privinta candidatului USL pentru prezidentiale, social-democratul afirma ca Antonescu poate fi candidatul Uniunii, dar aceasta depinde "de procesul de consolidare, de incredere reciproca".

"Este si acesta un element de gandire", a conchis Iliescu.
 

Citeste si: Legatura dincolo de moarte. Ultima viziune a lui Steve Jobs, pusa in practica de Bill Gates

Cel mai bogat sat din lume. Fiecare locuitor are cel putin 250.000 dolari in cont, statuia din centru este facuta dintr-o tona de aur masiv, iar taxiurile sunt elicoptere

Paradisul imigrantilor. Topul tarilor cu cel mai mare PIB pe cap de locuitor, care angajeaza cei mai multi straini

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO