Igas, despre Ponta: "Prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul". Cum a reactionat Ponta

30-10-2011 14:51

Traian Igas

Ministrul de Interne afirma ca propunerile "iresponsabilului" presedinte al PSD de amendare a bugetului pe 2012 ar determina un dezastru economic. Traian Igas a mai spus ca lui Victor Ponta i se potriveste o anumita zicala.

"Prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul" - scrie Traian Igas pe blogul personal.

Ministrul de Interne mai spune ca propunerile "iresponsabilului" lider PSD de amendare a bugetului de stat pe 2012 ar provoca un dezastru economic, indatorand Romania cu miliarde euro.

"Dupa ce si-a probat incompetenta profesionala in domeniul juridic, procurorul ratat Victor Ponta emite acum pareri savante si in zona economica. Conditionarile USL pentru votarea legii bugetului de stat, formulate de incompetentul Ponta, arata cat de jos a ajuns nivelul de expertiza in alianta socialista", mai afirma Igas.

Ministrul se arata uimit de faptul ca in PSD nu a fost nimeni care sa-l avertizeze "pe jalnicul lider" ca propunerile sale pentru bugetul de stat "ar determina un dezastru economic, marind deficitul cu peste opt procente si indatorand tara cu alte miliarde de euro".

In replica, presedintele PSD Victor Ponta a declarat ca USL asteapta inca raspunsul lui Emil Boc la propunerile Uniunii legate de buget si ca nu este interesat de afirmatiile lui Igas, aceste fiind "pe langa tema".

"Noi asteptam raspunsul premierului si il asteptam si pe ministrul de Finante cu explicatii legate de bugetul pentru 2012, pentru a vedea daca votam bugetul. Declaratiile pe care Traian Igas le-a facut la adresa mea sunt pe langa tema si nu ma intereseaza", a declarat presedintele PSD.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO