Gheorghe Funar a anuntat ca Ilie Nastase va candida pe lista PRM pentru europarlamentare. Ce replica i-a dat fostul tenismen

Ultima actualizare: 19-03-2014 06:51
Ilie Nastase

Liderul PRM, Gheorghe Funar, a anuntat ca Ilie Nastase va candida pe lista PRM pentru Parlamentul European, la alegerile europarlamentare din 25 mai.

"Patriotul Ilie Nastase a acceptat sa candideze pe lista PRM pentru Parlamentul European. (...) Presedintele PRM i-a lansat invitatia bunului roman Ilie Nastase sa candideze pe lista PRM pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Invitatia a fost acceptata imediat si marele campion Ilie Nastase va fi purtatorul de drapel al Partidului Romania Mare la alegerile europarlamentare", se arata intr-un comunicat al PRM.

Cu toate acestea, contactat duminica de Mediafax, Ilie Nastase a spus ca nu a luat inca o decizie privind participarea sa la alegeri, deoarece este implicat in organziarea turneului de tenis de la Bucuresti, BRD Nastase Tiriac Trophy.

"Am discutat cu domnul Funar si cu domnul Vadim, dar nu am luat inca o decizie, pentru ca nu stiu cat timp am, deoarece sunt implicat in organziarea turneului BRD Nastase Tiriac Trophy", a spus Nastase.

Intrebat de ce este din nou tentat sa intre in politica, Nastase a raspuns: "Am zis sa ma duc si eu sa vorbesc la Bruxelles, asa cum fac si altii. Dar eu o sa ma duc sa vorbesc de bine despre Romania, nu asa cum fac altii. Am vazut ca domnul Laszlo Tokes se da roman, dar nu prea pare, dupa cum vorbeste la Bruxelles."
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO