Gabriel Oprea se declara pregatit sa-i ia din nou locul lui Ponta, daca se opereaza inca o data: "Nu m-am nascut genial"

27-07-2015 12:06


Victor Ponta, Gabriel Oprea

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat ca este pregatit sa preia, din nou, atributiile de premier ale lui Victor Ponta, in cazul in care prim-ministrul va suferi o noua interventie chirurgicala la picior.

"Doamna, haideti sa ma exprim putin mai plastic. Nu m-am nascut genial. Stiti care a fost atuul meu intotdeauna? Am muncit si am cautat sa-mi fac datoria. Ma veti vedea la datorie inclusiv in aceasta perioada de vara, asta am facut intotdeauna si va rog sa va interesati. Daca Victor Ponta hotaraste ca pot sa preiau pentru o anumita perioada, bine definita, atributiunile de premier interimar, am mai facut-o, mi-am facut datoria, depinde de el." - a declarat Gabriel Oprea.

Intrebat daca isi ia concediu in acesta vara, vicepremierul a spus ca nu intentioneaza si ca i-a promis lui Victor Ponta sa ii tina locul la Palatul Victoria.

"Nu-mi iau concediu. Da, asa i-am promis lui Victor Ponta si asa am facut in fiecare an aproape" - a mai precizat Oprea.

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, ca este posibil sa fie supus unei noi operatii la genunchi, insa nu atat de grava ca prima.

"E foarte posibil sa mai trebuiasca sa mai fac inca o operatie la genunchi. Dar nu e nimic atat de grav ca data trecuta. E doar ce nu s-a reusit data trecuta. Daca vor fi cateva zile de absenta, evident e vicepremierul Oprea care ma suplineste fara nicio problema. (...) O sa lipsesc doar cateva zile. Cei care au mai avut probleme cu meniscul stiu ca in cateva zile se rezolva", a declarat premierul.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO