Fost primar al PDL, acum candidat al USL in Slatina. Victor Ponta: "Ii spun bun venit lui Darius"

Ultima actualizare: 18-10-2012 04:38
Darius Valcov

Fostul primar al municipiului Slatina, Darius Valcov, care a demisionat recent din PDL, pierzand astfel functia de edil, si-a anuntat trecerea la PSD, precizand ca va candida din partea USL pentru un nou mandat.

"Guvernul a ales un mod gresit de a-i trata pe locuitorii Slatinei", a spus Valcov, motivandu-si astfel decizia de a demisiona din PDL.

"M-am apropiat de PSD pentru ca fac parte din aceeasi generatie din care face parte si Victor Ponta, o generatie care trebuie sa inceapa, de la alegerile locale, sa isi spuna cuvantul. Ma alatur acestei echipe castigatoare a USL", a mai declarat Darius Valcov.

Fostul primar al municipiului Slatina, Darius Valcov, a demisionat saptamana trecuta din PDL, pierzand astfel functia de edil. In aceasta dimineata, alaturi de Victor Ponta, el a anuntat ca va candida pentru un nou mandat pe listele USL, dupa ce grupul de initiativa "Alaturi de tine, Darius!" a strans peste 30.000 de semnaturi de sustinere si a primit numeroase mesaje de incurajare din partea locuitorilor.

La randul sau, Victor Ponta a declarat ca ii ureaza "bun venit lui Darius", care vine alaturi de PSD "ca sa mergem mai departe cu proiectele sale".

"Vreau sa va multumesc tuturor si vreau sa va spun ca de cand am renuntat la calitatea de membru al Partidului Democrat Liberal si nu la cea de primar al municipiului Slatina am vazut, chiar de a doua zi, aceasta actiune in oras. M-a emotionat si multumesc atat celor care au strans semnaturile, cat si celor care au organizat aceasta actiune, dar mai ales celor care au semnat pentru mine, inteleg ca peste 30.000 de oameni. Eu am fost ales cu 36.000 de voturi acum patru ani de zile. Toate aceste lucruri nu ma determina decat sa va anunt ca in mod sigur ne vedem pe 10 iunie la vot. Voi candida!", a declarat, duminica, Darius Valcov.

Primarul a explicat ca a demisionat intrucat Guvernul nu l-a sprijinit sa duca la bun sfarsit investitiile importante din oras, precum centura ocolitoare, Sala Polivalenta, bazinul olimpic si nici lucrarile la blocurile ANL si la Palatul Copiilor.

Darius Valcov are 35 de ani si se afla la cel de-al doilea mandat de primar. In octombrie 2011, Valcov spunea ca nu va mai candida pentru un nou mandat de primar al Slatinei daca nu vor fi incepute lucrarile la centura ocolitoare a orasului, obiectiv pentru care i s-a promis in repetate randuri sprijin de la Guvern.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO