Silviu Prigoana: Din punctul meu de vedere, Cristian Preda va fi exclus din PDL


Ultimul update: Joi 23 August 2012 16:50
Data publicarii: Luni 02 Aprilie 2012 07:46
Categorie: Stiri Politice
Silviu Prigoana

Candidatul PDL la Primaria Capitalei, Silviu Prigoana, sustine ca, din punctul sau de vedere, Cristian Preda va fi exclus din PDL, el precizand ca "lucrurile vor fi transate saptamana viitoare".

Prigoana a spus intr-o emisiune televizata, potrivit Mediafax, ca Preda a avut o atitudine incredibila la adresa presedintelui partidului, a Elenei Udrea si a sa personal, dupa desemnarea candidatului la Primaria Generala a Capitalei.

"Eu nu cred ca poti sa faci asa ceva si sa ramai in interiorul partidului. Eu cred in continuare ca PDL este un partid cu demnitate si lucrurile vor fi transate saptamana viitoare. Din punctul meu de vedere, domnul Cristian Preda va fi exclus din partid", a spus Prigoana, citat de Mediafax.

La randul sau, europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat intr-o alta emisiune televizata ca ii sustine pe candidatii PDL la primariile de sector din Bucuresti. Intrebat daca are aceeasi atitudine fata de Silviu Prigoana, el a reluat ideea ca nu il poate sustine pe cel care a cerut excluderea sa.

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, sustine, pe blog, ca cei care ataca si dupa incheierea competitiei interne candidatul desemnat pentru Primaria Capitalei saboteaza partidul si se plaseaza in afara organizatiei. Fostul ministru afirma ca organizatia poate castiga Capitala "in ciuda tuturor piedicilor care i se pun".

"Iar aici ma refer, din pacate, si la cei care ataca si dupa incheierea competitiei interne candidatul desemnat, sabotand astfel partidul si plasandu-se in afara organizatiei. Nominalizarea lui Silviu Prigoana la Primaria Generala este rezultatul unor analize, sondaje si dezbateri interne. Este candidatul pe care bucurestenii il plac cel mai mult, oricat s-ar minuna unii, si care a fost votat de 60% dintre cetatenii colegiului sau in 2008. Silviu Prigoana este un om competent, onest, foarte hotarat, care stie ce vrea sa faca si, poate mai important, un personaj foarte charismatic. O mai spun odata: in politica, votul decide si fiecare cetatean are un vot cu relevanta egala. Nu exista electorat de categorii diferite din acest punct de vedere", scrie Udrea pe blogul personal.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO