Florin Roman, secretarul general adjunct al PNL, despre Guvernul Grindeanu: "Este imoral, compromis, trebuie sa plece"

09-02-2017 15:49

sorin grindeanu parlament

Secretarul general adjunct al PNL, deputatul Florin Roman, a declarat joi, la Alba Iulia, ca PSD ar trebui 'sa asculte vocea strazii' si sa inlocuiasca Guvernul Grindeanu.

Guvern pe care el l-a catalogat 'imoral', 'compromis' si care 'a aruncat Romania in haos', parlamentarul sustinand de asemenea ca PNL nu doreste alegeri anticipate.

'Este un guvern imoral, este un guvern compromis, este un guvern care a aruncat Romania in haos in ceea ce priveste situatia interna, este un guvern care nu mai are credibilitate externa si, din acest motiv, Guvernul Grindeanu trebuie sa plece acasa.

Noi nu dorim sa accedem la putere prin alte chestiuni, de genul asta, cum s-a vehiculat. PSD-ul are majoritate in Parlament, are destui oameni care pot fi membri ai Guvernului, al unui guvern, speram noi, al Romaniei si nu al lui Dragnea, si poate guverna in continuare linistit', a afirmat, intr-o conferinta de presa, Florin Roman.

Parlamentarul liberal crede ca in caz contrar oamenii din strada nu se vor linisti, acestia neputand fi pacaliti si opriti.

'Daca protestele de strada vor continua, sunt convins ca acest guvern nu mai poate sa reziste si va demisiona', a opinat Florin Roman.

Intrebat daca alegerile anticipate ar reprezenta o solutie, liberalul a raspuns negativ.

'Nu. Si nici nu ne dorim alegeri anticipate. Si nu avem de ce. Avem un vot legitim pe data de 11 decembrie. PSD - ul a castigat alegerile, are un program de guvernare, are majoritate parlamentara, domina toate institutiile statului, are cel mai mare numar de primari, de presedinti de consilii judetene, mai putin Presedintia.

Ceea ce trebuie insa sa faca PSD-ul este sa asculte vocea strazii si sa inlocuiasca acest guvern nelegitim, imoral si hot (...) si sa vina cu o serie de oameni care sunt convins ca au invatat din patania acestui guvern marioneta si cred in final ca si domnul Dragnea, ca autor moral al acestui scenariu, va trebui sa-si dea demisia din fruntea Camerei Deputatilor', a conchis secretarul general adjunct al PNL

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Neti Sandu, previziuni pentru anul 2021. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte

20:05
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Infecția cu SARS-COV 2 și medicația anti-coagulantă

02:55
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26