Elena Udrea: "Poate ar fi o solutie sa vin sa candidez aici, in Tinutul Secuiesc"

Ultima actualizare: 01-09-2012 02:31
Elena Udrea Gandul

Mai in gluma, mai in serios, presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a facut joi o declaratie surpinzatoare. Ea a spus ca se gandeste sa candideze in Tinutul Secuiesc.

"Vazand cat de mult suflet am pus si cate lucruri s-au facut aici fie ca este vorba de drumuri, apa sau canalizare, de reabilitare termica, locuinte ANL ... chiar asa cu Guvernul asta, care nu a avut foarte multi bani din cauza ca am ajuns in timp de criza la conducerea ministerului, ba bazin de inot, ba pationar la Carta, m-am gandit ca poate ar fi o solutie, dragi colegi, sa vin sa candidez aici, in Tinutul Secuiesc." - a spus Elena Udrea, care, in prezent, conduce organizatia de Bucuresti a PDL-ului.

Ministrul Dezvoltarii a explicat ca, daca ar sta mai mult in aceasta regiune a Romaniei, s-a rezolva mai multe probleme.

"Si, uitati, ca in felul acesta poate trecem si peste un complex, ca daca as fi fost aici, mai aproape de toate aceste proiecte, atunci probabil ar fi mai buna si colaborarea noastra si nu vor mai fi niciun fel de discutii in ceea ce priveste ce se intampla in judetele Covasna si Harghita", a mai spus Udrea.

Ea s-a aratat convinsa ca sansa Romaniei se afla in turism si in agricultura si ca, in Harghita, autoritatile au posibilitatea sa se foloseasca din plin de aceste resurse pe care trebuie sa le exploateze.

Elena Udrea a semnat, joi, contracte de finantare din fonduri europene in valoare de peste 13,3 milioane de lei - doua in municipiul Toplita si trei la Miercurea Ciuc.

Proiectele de la Toplita a caror valoare totala se ridica la 7,75 de milioane de lei vizeaza intarirea sigurantei publice prin instalarea a 60 de camere de supraveghere in municipiu si modernizarea unei centrale termice si refunctionalizarea in centru social integrat.

Celelalte trei contracte cu finantare europeana semnate la Miercurea Ciuc vizeaza:

-► modernizarea parcului central din municipiu, proiect in valoare de 4,2 milioane de lei, depus de Primarie.

-► promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare cresterii atractivitatii judetului Harghita, in valoare de peste 800.000 de lei, CJ Harghita.

-► promovarea festivalului de muzica veche, proiect in valoare de peste 600.000 de lei, CJ Harghita.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO