Anca Boagiu: Cred ca ar trebui facuta o remaniere guvernamentala

Ultima actualizare: 09-08-2012 10:55
Emil Boc si Anca Boagiu

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat astazi, la "Interviurile Gandul", ca in opinia sa, o remaniere guvernamentala trebuie facuta, insa subiectul nu a fost discutat, institutional, in cadrul PDL.

Anca Boagiu nu a exclus ca acesta sa fie un punct pe ordinea de zi la intalnirea de duminica, pe care o au programata democrat-liberalii si la care este asteptat si presedintele Traian Basescu.

"Intotdeauna este nevoie de o rupere de ritm si cred ca este nevoie si de o remaniere guvernamentala, nu exclud acest aspect, dar cred ca ceea ce este foarte necesar in acest moment este ca ritmul reformelor sa fie continuat si oamenii din Guvern sa fie determinati sa mearga mai departe, pentru ca nu este o perioada usoara, nu este o perioada de tratat cu superficialitate si cred ca e o perioada de responsabilitate maxima vis-a-vis de Romania", a spus Boagiu.

Citeste integral interviul cu Anca Boagiu pe gandul.info

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, este invitata duminica la emisiunea "Dupa 20 de ani", care va fi difuzata de ProTV de la ora 10.00. Daca ai intrebari, le poti lasa la sectiunea "Comentarii" a acestui articol.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO