"Cei care ma cunosc de 40 de ani stiu ca nu beau whisky". Ce spune Ponta despre vacanta din Emirate si nota de plata din club

25-11-2014 17:40


"Dupa un an foarte greu, mi-am luat cateva zile de concediu pe banii mei", a declarat, marti, premierul Victor Ponta, care nu a vrut sa spuna unde a fost plecat.

Dar nici nu a negat informatiile aparute in presa potrivit carora, timp de cinci zile, s-ar fi relaxat in Emiratele Arabe Unite. "Orice am spune si am analiza, nu i-a facut bine", a comentat colegul sau de partid si fost candidat la presedintie Mircea Geoana.

La o zi dupa esecul din alegeri, premierul Victor Ponta anunta intr-un comunicat oficial ca ii deleaga atributiile vicepremierului Gabriel Oprea pentru a pleca in concediu. Cateva zile mai tarziu, in presa centrala apareau informatii potrivit carora seful guvernului se relaxeaza in Emiratele Arabe Unite.

"Dupa un an foarte greu, m-am dus cateva zile in concediu pe banii mei, nu ai guvernului. Stateati aseara sa panditi avioane private care urmau sa vina din luna, note de plata despre...Toti cei care ma cunosc de 40 de ani stiu ca nu beau whisky ... toate aceste lucruri fac parte dintr-un scenariu", a spus Ponta.

Social-democratii sustin ca Victor Ponta le-a spus inca de asta-vara ca va merge la Abu Dhabi pentru a vedea ultima cursa a sezonului 2014 din Formula 1. Unii i-au taxat insa plecarea imediat dupa esecul la prezidentiale.

"Nu i-a facut bine. Orice am spune si oricum am analiza, nu i-a facut bine si sper sa isi faca o analiza", a spus Mircea Geoana.

Potrivit informatiilor aparute in presa, Ponta nu a fost in Emiratele Arabe cu familia, ci cu un prieten apropiat, deputatul Sebastian Ghita.

"Nu doresc sa comentez chestiuni private ale oamenilor", a spus Sebastian Ghita.

In urma cu o saptamana, premierul spunea ca este foarte trist dupa infrangerea din alegeri si ca are nevoie de concediu pentru a petrece mai mult timp alaturi de familia sa.

VIDEO PROTVPLUS.RO