Dupa 6 luni, Sorin Grindeanu le da dreptate celor care au protestat fata de OUG 13. "Au facut bine. Alta intrebare!"

Ultima actualizare: 01-07-2017 07:26
Sorin Grindeanu
Inquam

Premierul demis Sorin Grindeanu intrebat ce le transmite la finalul mandatului sau oamenilor care au contestat OUG 13/2017 prin proteste de amploare la inceputul anului, acesta a raspuns: ”Au facut bine! Alta intrebare”.

”Au facut bine! Alta intrebare!”, a raspuns Sorin Grindeanu, miercuri, la Palatul Victoria, la prezentarea bilantului de final de mandat, intrebat ce le transmite celor care au protestat in iarna impotriva Ordonantei de urgenta 13/2017

De asemenea, premierul demis a precizat ca OUG 13/2017 este ”un minus” al mandatului sau.

”Este o discutie pe care nu pot sa o restrang la un singur raspuns. in aceasta perioada au venit si anumite decizii ale CCR, care, intr-o anumita forma, spun anumite lucruri care erau contestate. Sa dau un exemplu: CCR a dat intre timp o decizie prin care se spune ca trebuie sa existe prag. Sigur, nu se spune valoarea, dar trebuie sa existe prag. in mod cert, modul in care a aparut Ordonanta 13, toata acea desfasurare, as trece-o la minusuri”, a spus Grindeanu.

Totodata, Grindeanu a fost solicitat sa raspunda unde ar incadra OUG 14/2017.

”Haideti sa le privim impreuna. Mi-e greu sa le separ”, a raspuns Grindeanu, afirmand ca va aduce claritati legate de controversata ordonanta ”la vara”.

"La vara stiu ca nu aveti foarte multe subiecte, e asa o liniste... O sa le spun", a adaugat Sorin Grindeanu.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO