Dragnea: "In sedinta USL de luni trebuie sa discutam criticile lui Antonescu la adresa lui Ponta"

06-10-2013 18:49


Liviu Dragnea

Presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat ca luni va avea loc o sedinta a USL, in care trebuie discutate criticile aduse de Crin Antonescu premierului Victor Ponta si PSD.

In cadrul sedintei se vor discuta si proiectele mari ale Uniunii, precum Constitutia, regionalizarea si descentralizarea.

Intalnirea nu va fi una "de rutina", pentru ca in ultimul timp "s-au facut tot felul de afirmatii in spatiul public, in care s-au pus sub semnul intrebarii cateva din proiectele mari ale USL: regionalizarea, descentralizarea, Constitutia, obiective pe care trebuie sa le ducem la capat", a declarat Dragnea, la un post de televiziune, citat de Mediafax.

Liviu Dragnea si-a exprimat speranta ca luni vor fi lamurite lucrurile in cadrul USL. "Trebuie sa lamurim lucrurile. Eu sper ca maine. Sper sa nu mai fie nevoie de o alta intalnire ca sa stabilim directia in care mergem cel putin in ceea ce priveste aceste obiective majore", a spus vicepresedintele PSD.

Totodata, el a subliniat ca trebuie abordate si criticile lansate de liderul PNL Crin Antonescu la adresa lui Victor Ponta si a PSD.

"Cred ca maine (luni - n.r.) trebuie sa discutam si despre tot felul de critici (...) pe care le-a adus domnul Crin Antonescu domnului Victor Ponta si, cateodata, si PSD, care poate nu au fost facute cu rea credinta, dar e bine sa le discutam pentru ca majoritatea pesedistilor au televizoare acasa. Si se mai uita la televizor si nu le place tot timpul cand un coleg din USL are acest comportament", a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a mai subliniat ca USL trebuie sa stabileasca daca mai poate fi respectat protocolul si daca exista "mai multe lucruri care ne unesc decat cele care ne despart".

"Din partea noastra nu ne desparte nimic, nici din punct de vedere al candidaturii domnului Antonescu, nici din punct de vedere al obiectivelor asumate si trecute de noi, de buna voie si nesiliti de nimeni in programul de guvernare si in programul politic", a punctat Dragnea, adaugand ca PSD si PNL trebuie sa aiba "o parere comuna, articulata, fundamentata despre buget" si despre "abordarile politice" de dupa 2014.

In opinia sa, daca lucrurile raman ca in prezent, "USL nu va functiona".
 

Sursa: Mediafax

Tags: liviu dragnea, usl,

VIDEO PROTVPLUS.RO