Dragnea este de părere că remanierea guvernamentală trebuie făcută ”prin Parlament”

12-05-2019 15:22

dancila dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea crede că soluţia pentru remanierea Guvernului este prin Parlament şi consideră că Viorica Dăncilă o stea cu Guvernul “şchiop” cât timp va fi Klaus Iohannis preşedinte.

Potrivit News.ro, Dragnea a fost întrebat, duminică, la Antena 3, dacă în opinia sa Viorica Dăncilă va primi un răspuns de la Klaus Iohannis în privinţa celor trei ministere, unde acum există miniştri interimari.

"Nu cred că va primi vreun răspuns de la Iohannis, nu-l mai interesează pe Iohannis. El nu respectă nimic. Eu i-am spus şi îi spun în continuare, când se va hotărî să facă remanierea prin Parlament, atunci nedepinzând de Iohannis, atunci se va întâmpla. Dacă nu, o să stea cu Guvernul şchiop cât o să stea Iohannis la Cotroceni, până îl luăm la vară de acolo”, a afirmat Dragnea.

El crede că Iohannis nu va accepta nicio propunere şi le va respinge pe toate.

“Iohannis nu va accepta niciodată, poate să vină cu zece propuneri primul ministru, le va respinge pe toate. O să spună că nu au ţinută bună sau nu ştiu cum a spus, că nu au ţinută corespunzătoare”, a mai declarat preşedintele PSD.

Remanierea guvernamentală, ”un fel de farsă”


Pe 23 aprilie, preşedintele Klaus Iohannis declara că remanierea guvernamentală propusă de PSD este "un fel de farsă", precizând că nu o accepta "aşa cum a fost propusă".

Două zile mai târziu, premierul Viorica Dăncilă anunţa că i-a transmis şefului statului solicitarea de a motiva respingerea propunerilor de miniştri la Justiţie - Eugen Nicolicea, la Fonduri Europene - Oana Florea şi la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni - Liviu Tit Brăiloiu.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO