Un ieșean susține că a păcălit de 4 ori paznicii PSD. Ce i-a spus lui Dragnea în față

12-05-2019 14:47

miting psd

Un bărbat din Iași susține că a păcălit de ai multe ori barajele de securitate ale PSD, la mitingul din 9 mai, după ce contra-manifestanților nu li s-a permis să ajungă în Piața Unirii.

Ieșeanul a povestit cum a ajuns să îl țină de mână pe Liviu Dragnea, cum a fost dat la o parte de bodyguarzii liderului PSD și ce i-a spus acestuia când s-a aflat în față cu el. 

Prima a fost când am ajuns în fața tribunei, în timp ce vorbea și i-am strigat ... "EȘTI UN "NIMIC" INFRACTORULE! MOLDOVA NU TE VREA!!! Ca la comandă, toată suita PSD-istă de pe scenă a început să aplaude să-mi acopere vocea! Au tăbărât "turiștii PSD" să mă scoată din fața scenei, dar le-am pregătit "episodul 2"! ” - a spus manifestantul.

”Pentru "repriza 2-a" l-am așteptat la coborârea de pe scenă și când făcea "baia de mulțime" l-am abordat cu ... bravo Dragnea! Când a venit zâmbitor la mine să dea mâna, l-am prins cu amândoua mâinile și i-am spus: "Dragnea nu ești un nimic, EȘTI UN INFRACTOR!!!! A murit inima în el! Dorea să se desprindă, dar îl țineam bine cu amandoua mâinile și i-am mai spus: EȘTI UN HOȚ, nu ai ce caută în Moldova ... și multe altele. În timpul ăsta au tăbărât gărzile pe mine, dar nu ne puteau desprinde, că-l țineam foarte strâns. Încercau să ne despartă, dar eu eram peste gard de el și nu reușeau.

În timp ce trăgeau toți de mine, încercând să ne despartă, mă uitam în ochii lui și-i spuneam ... INFRACTORULE, ce cauți în Moldova??? În ochii lui vedeam că nu-i vine să creadă ce se întâmplă!!! În cele din urmă am fost despărțiți și i-am mai spus câte ceva ... la despărțire!” - mai povestit bărbatul pe Facebook.

El a afirmat că întâmplarea de mai jos este a 4-a a în care a păcălit filtrele de securitate de la miting, pentru a-i transmite mesaje de protest lui Liviu Dragnea.

 

 

Protestatarii din Galați au aruncat mărunțis manifestanților PSD, după miting

 

Sâmbătă, la mitingul PSD din Galați în care social-democrați și-au prezentat candidații pentru alegerile europarlamentare au venit câteva mii de simpatizanți, dar și de protestatari, care au huiduit și au aruncat cu hârtie igienică către susținătorii partidului.

“E un grup de bătăuși care se ține după noi în toată țara”, a comentat Liviu Dragnea.

Dispozitivul de jandarmi i-a încercuit pe nemulțumiți și i-a împins înapoi, pe trotuar. După ce discursurile s-au terminat și simpatizanții au venit spre autocare, protestatarii au blocat mașinile, înconjurându-le.

Manifestanții PSD s-au răsfirat prin spatele blocurilor, ca să evite protestatarii. Aceștia, simbolic, le-au aruncat mărunțiș, ca unor pomanagii, și i-au huiduit.

Autocarele au ieșit din oraș după ce jandarmii au făcut cordon în fața protestatarilor.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO