Diplomatul Mihnea Constantinescu revine la Palatul Victoria, ca si consilier al lui Ponta

Ultima actualizare: 16-06-2012 21:39
Mihnea Constantinescu

Diplomatul Mihnea Constantinescu, fost director de cabinet al premierilor Adrian Nastase si Calin Popescu Tariceanu, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de consilier de stat.

El isi va desfasura activitatea in aparatul propriu de lucru al primului-ministru.

Tot ca si consilier de stat al premierului a fost numit Sorin Encutescu, secretar de stat in Ministerul Apararii in Guvernul Nastase.

Diplomat de cariera cu mare experienta, Mihnea Constantinescu a lucrat ca director de cabinet al premierilor Adrian Nastase si Calin Popescu Tariceanu.

In 2004, el a fost detasat de la Ministerul de Externe la Palatul Victoria, in functiile de director de cabinet si de consilier diplomatic al premierului Nastase, pe care le-a ocupat pana la sfarsitul acelui an, cand s-a intors in Ministerul de Externe.

La scurt timp insa, Constantinescu a fost numit consilier de stat in cadrul Cancelariei premierului Tariceanu in martie 2005, fiind eliberat din functie in decembrie 2008. Si in acel caz, Mihnea Constantinescu a fost detasat la Palatul Victoria, el pastrindu-si statutul de diplomat.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO