Declaratia facuta de Traian Basescu, despre un realizator TV. Ce i-a cerut sotiei cand a ajuns acasa

Dată publicare: 20-04-2015 10:55
Dată actualizare: 23-04-2015 00:35


Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu a postat pe Facebook un mesaj despre emisiunea TV la care a participat vineri seara, cu o mentiune speciala la adresa unui realizator TV.

Fostul sef de la Cotroceni s-a declarat dezamagit de Rares Bogdan si a scris ca "ajuns acasa, am cerut sotiei toate lamaile pe care le avea in frigider si le-am mancat fara zahar din cauza personajului".

Basescu a spus ca doar a fost informat, nu i s-a cerut acordul, ca "guru Gusa" va interveni prin telefon si ca Rares Bogdan va veni in platoul emisiunii.

De altfel, Traian Basescu a criticat intreaga emisiune de la Realitatea TV, sustinand ca a fost ratata ocazia ca romanii sa afle informatii importante de la el.

"Mi-am dorit sa vorbesc despre realitati si intimplari din cei 10 ani de mandat. Organizatorii emisiunii au ratat ocazia sa ofere romanilor sansa de a primi de la mine informatii despre decizii si mecanisme decizionale, lucruri care nu le-au fost spuse niciodata de un presedinte care a fost consecutiv 10 ani la Cotroceni. Mie imi pare rau de ratarea acestei ocazii. Poate voi avea altele", a mai scris Basescu, pe Facebook.

Vineri, între orele 21.00 şi 23.00, am participat la o emisiune moderată de dl. Hoandră la RealitateaTV.Cu o zi î...

Posted by Traian Băsescu on Sunday, April 19, 2015

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO