Darius Vâlcov a demisionat din Guvern, după o discuție cu premierul Dăncilă

Ultima actualizare: 03-06-2019 13:55

Darius Vâlcov a demisionat luni din funcția de consilier al premierului Viorica Dăncilă. 

Potrivit unor surse guvernamentale, Vâlcov a demisionat după o discuție cu șeful Guvernului.

Darius Vâlcov era consilier al premierului Viorica Dăncilă și este urmărit penal după ce a postat pe o rețea de socializare unul dintre protocoalele semnate de SRI cu Parchetul General.

În urmă cu o săptămână, preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat că o va elibera din funcţia de la Guvern pe Anca Alexandrescu, consilier onorific pe probleme de comunicare în cadrul aparatului premierului, adăugând că nici la partid nu va mai lucra cu aceasta.

Cele 2 tabere care se luptă pentru conducerea PSD. Carmen Dan și Vâlcov, dați la o parte

 

Ajutată de Paul Stănescu, Viorica Dăncilă a început să-i îndepărteze pe oamenii impuşi de Liviu Dragnea.

Primii care pleacă sunt consilierul economic Darius Vâlcov, cel care a contestat-o în multe rânduri, dar şi ministrul Internelor Carmen Dan.

Pe de altă parte, în partid se regrupează şi tabăra fostului preşedinte, cei care au rămas până în ultimele zile alături de acesta. Ei s-au coalizat şi o susţin pe Olguța Vasilescu pentru a prelua patidul.

De altfel, înainte de a fi încarcerat, Dragnea ar fi trimis SMS-uri mai multor lideri de organizaţii, prin care le cerea să o susţină pe Olguța. În faţa camerelor, aceasta susţine că nu îşi doreşte niciun post.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO