Cum vede PDL situatia economiei globale

Dată publicare: 08-08-2011 14:48
Dată actualizare: 05-10-2012 19:35


Deloc roz

Conducerea PDL a discutat, luni, despre "situatia economiei mondiale", considerand ca, din fericire, datorita masurilor luate de PDL si Guvernul Boc, Romania este oarecum protejata.

Deputatul PDL Razvan Mustea, a declarat dupa sedinta BPN ca Romania a luat masurile de precautie in eventualitatea in care ar aparea un nou val al crizei si a semnat acordul cu FMI.

"S-a discutat despre situatia deloc roz la nivelul economiei mondiale. Din fericire pentru Romania, la ora asta, ca urmare a masurilor pe care PDL impreuna cu Guvernul Boc le-au luat, suntem oarecum protejati. Asta nu inseamna ca, in conditiile in care va fi un cutremur pe pietele internationale, noi nu vom fi afectati.

Dar, deocamdata, avem masuri de precautie luate, avem semnat acordul stand-by cu FMI, deci ne-am luat masurile de precautie in eventualitatea in care ar aparerea un nou val al crizei care sa afecteze in masura foarte ampla Romania", a afirmat deputatul PDL.

Mustea a spus ca PDL spera sa nu fie nevoie sa fie contracarate niciun fel de efecte adverse ale miscarilor din economia mondiala asupra economiei tarii noastre.

Sursa: Mediafax

Tags: pdl, economie,


VIDEO PROTVPLUS.RO