Glume de santier cu Boc si Boagiu: "Doar soarele si tenisul iti cresc..."


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 23:12
Data publicarii: Vineri 05 August 2011 17:17
Categorie: Stiri Politice

Cum reactioneaza un demnitar pus intr-o situatie jenanta? Premierul Emil Boc a incercat sa faca o gluma si aproape ca i-a reusit. Vezi despre ce este vorba.

Vineri, pe santierul autostrazii Bucuresti-Ploiesti, premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor au fost in inspectie. Acolo au raspuns intrebarilor presei privind proiectele de infrastructura si constructie de autostrazi.

Una dintre intrebarile presei, adresata ministrului Transporturilor, a vizat insa si site-ul pentru achizitionarea online a biletelor CFR, jurnalistii cerand explicatii privind prezenta pe aceasta pagina de internet a unor reclame referitoare la cresterea potentei.

Dupa un moment de ezitare, ministrul a zambit si a promis ca va verifica situatia. "Multumesc ca m-ati informat, voi verifica", a spus Boagiu.

Premierul a intervenit in discutie si, zambind, a spus ca, din ce stie el, doar "soarele si tenisul" contribuie in acest sens. "Eu stiam ca numai soarele si tenisul...au contributii de nu stiu ce fel", a spus Boc.

Irinel Columbeanu, oprit de Politie pe Autostrada A2. VIDEO
Am pus punct celui mai pagubos contract. Cum a luat Bechtel 75% din bani pentru 30% din munca
Romania scapa de Bechtel, care a luat 1,25 miliarde de euro, pentru doar 54 kilometri de autostrada
VIDEO PROTVPLUS.RO