Glume de santier cu Boc si Boagiu: "Doar soarele si tenisul iti cresc..."

Dată publicare: 05-08-2011 17:17
Dată actualizare: 04-11-2012 23:12


Cum reactioneaza un demnitar pus intr-o situatie jenanta? Premierul Emil Boc a incercat sa faca o gluma si aproape ca i-a reusit. Vezi despre ce este vorba.

Vineri, pe santierul autostrazii Bucuresti-Ploiesti, premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor au fost in inspectie. Acolo au raspuns intrebarilor presei privind proiectele de infrastructura si constructie de autostrazi.

Una dintre intrebarile presei, adresata ministrului Transporturilor, a vizat insa si site-ul pentru achizitionarea online a biletelor CFR, jurnalistii cerand explicatii privind prezenta pe aceasta pagina de internet a unor reclame referitoare la cresterea potentei.

Dupa un moment de ezitare, ministrul a zambit si a promis ca va verifica situatia. "Multumesc ca m-ati informat, voi verifica", a spus Boagiu.

Premierul a intervenit in discutie si, zambind, a spus ca, din ce stie el, doar "soarele si tenisul" contribuie in acest sens. "Eu stiam ca numai soarele si tenisul...au contributii de nu stiu ce fel", a spus Boc.


VIDEO PROTVPLUS.RO