Cu ce se mai ocupa parlamentarii romani?Vor sa audieze cioara de semanatura


Ultimul update: Vineri 22 Iunie 2012 20:14
Data publicarii: Luni 02 Noiembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Politice
Cioara de semanatura

Senatul a respins luni un proiect de lege privind reducerea perioadei de vanatoare pentru cioara de semanatura. Solidar ciorii, un parlamentar cu idei revolutionare, a cerut retrimiterea proiectului la comisia de specialitate.

Partea cu adevarat ciudata vine abia acum. Indreznetul parlamentar a cerut audierea de catre comisia de specialitate a insusi "principalului beneficiar". Cu alte cuvinte, vrea sa auda ce are de zis cioara!

"Eu as avea o propunere de facut si aceea sa intoarcem raportul la Comisie pentru a fi audiat acolo si principalul beneficiar al acestei initiative", a propus senatorul PSD Toni Grebla, presedintele Comisiei juridice.

Evident, a fost o gluma. Una buna, insa, facuta pe un ton serios. Pentru cateva momente, pana si presedintele de sedinta, senatorul PNL Teodor Melescanu, a ramas perplex...:"E vorba de cioara la ce va referiti, cioara de semanatura?", a intrebat acesta.

Liderul senatorilor PDL, Traian Igas, scrie Mediafax, a respins solicitarea colegului social-democrat la modul cel mai serios: "Nu trebuie sa uitam faptul ca ne indreptam cu viteza mare spre adoptare tacita, cred ca reintoarcerea la comisie nu ar avantaja cu nimic initiativa legislativa, tinand cont si de programul nostru incarcat pe care il avem in aceste zile."  Cum era de asteptat, replica a starnit hohote de ras in sala de sedinta.

Propunerea legislativa prevedea reducerea perioadei de vanatoare pentru cioara de semanatura, intre 15 august - 15 martie. Proiectul de act normativ a fost initiat de deputatii PSD Ion Dumitru, Filip Georgescu, Marian Ghiveciu si deputatul PDL Mircia Giurgiu.

Sursa: Mediafax

Proiectul de lege a pensiilor, prezentat la Ministerul Muncii
Noua lege europeana pentru concedii, valabila si in Romania! Afla tot!
Afla cat ar putea castiga bugetarii dupa noua lege a salarizarii unice!
VIDEO PROTVPLUS.RO