CTP, despre Catalin Voicu, la suspendare: "USL sa-l faca mascota, il vad atarnat de un parbriz"

Ultima actualizare: 27-08-2012 03:39

Editorialistul gandul.info, Cristian Tudor Popescu, a vorbit vineri in Editia Speciala Stirile Pro Tv despre suspendarea presedintelui Romaniei, Traian Basescu.

Jurnalistul a comentat aparitia unor personaje controversate in Parlament, la votul pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu. El a remarcat faptul ca, inclusiv vineri, Sorina Placinta a plans in plenul Parlamentului, insa - de aceasta data - fara sa fie in prezenta Elenei Udrea.

"Leg doua imagini. Doamna Placinta plangand, pentru ca si astazi a plans, doamna Placinta plangand in aceeasi banca cu doamna Udrea care ii spunea niste vorbe scazute, pe care nu le-am auzit niciunul dintre noi. Si atunci a izbucnit in plans doamna Placinta si apoi a defectat la PNL. Si astazi doamna Placinta plange din nou, cand fiul ei este condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare." - a spus Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul este de parere ca liderul Crin Antonescu a facut o greseala atunci cand a acceptat inscrierea in PNL a Sorinei Placinta. "In primul rand, Crin Antonescu, cu acea justificare inacceptabila pentru mine, da, e un compromis, dar unul mic.. Nu, nu e unul mic, e unul mare, ceea ce a facut domnul Antonescu, primind-o pe doamna Placinta in PNL."

Tot vineri, la votul dat de Parlament in privinta suspendarii presedintelui Traian Basescu, a fost prezent in plen si senatorul Catalin Voicu, un alt personaj controversat al scenei politice.

"Este cea mai buna propaganda pentru USL, ar trebui sa-l faca mascota formatiunii, pe domnul Voicu. Da, mascota formatiunii. Il vad atarnat de un parbriz asa, la masinile USL-ului. Cine voteaza suspendarea lui Traian Basescu.." - a spus Cristian Tudor Popescu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO