Emil Boc, la sediul central al PDL: Sunt alaturi de presedintele Basescu si la bine si la rau

Ultima actualizare: 30-09-2012 22:35
Emil Boc si Traian Basescu

Fostul premier si presedinte al PDL, Emil Boc, a venit, sambata dimineata, la sediul central al formatiunii, declarand ca este alaturi de presedintele Traian Basescu.

Emil Boc sustine ca suspendarea s-a facut abuziv, iar USL a incalcat legea prin hotararile luate la Parlament in aceasta saptamana.

La sediul PDL s-au reunit, sambata dimineata, mai multi reprezentanti ai PDL printre care Raluca Turcan, Cristian Boureanu si Anca Boagiu. Fostul premier PDL a precizat ca votul din 29 iulie este foarte important, iar PDL il va sustine pe presedinte.

Emil Boc, primar al orasului Cluj, a spus ca in campania pentru referendum partidul va trebui sa explice romanilor masurile luate in timpul crizei. Boc a mai spus ca el este alaturi de presedintele Basescu la bine si la rau. El a criticat masurile luate in Parlament, in aceasta saptamana.

"Ce vina avea Avocatul Poporului?", a spus Boc, referindu-se la faptul ca Avocatul Poporului a fost revocat din functie prin votul Parlamentului. Fostul premier a tinut sa sublinieze si ca legile electorale nu pot fi modificate prin odonante, pentru ca tin de drepturi democratice.

"Nu e moral, fair-play ca un om care a trecut tara prin criza sa plece inainte de terminarea mandatului", a spus Boc. De asemenea, la sediul central al PDL se afla sambata dimineata si presedintele formatiunii, Vasile Blaga. Sedinta este una informala, in pregatirea Colegiului Director care va avea loc luni.

Presedintele Traian Basescu a fost suspendat, vineri, de Parlament, cu 256 de voturi "pentru".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO