CTP, despre al 2-lea discurs al lui Basescu in Parlament: "Bascalie la adresa senatorului Antonescu"

Ultima actualizare: 07-10-2012 14:46

Editorialistul gandul.info, Cristian Tudor Popescu, a vorbit vineri in Editia Speciala Stirile Pro Tv despre suspendarea presedintelui Romaniei, Traian Basescu.

Al doilea discurs pe care presedintele Traian Basescu l-a sustinut vineri in Parlament, inainte sa se voteze suspendarea sa, a fost comentat de editorialistul gandul.info Cristian Tudor Popescu.

El este de parere ca presedintele "a recurs la mijloacele pe care i le stim din 2004", iar "prestatia domniei sale in Parlament a sfarsit cu un show". "Asta stie sa faca bine domnul Traian Basescu", a spus Cristian Tudor Popescu.

Tot el crede ca prestatia lui Traian Basescu din Parlament a fost caracterizata de "doua secvente", dintre care una a constat in ..."bascalie".

"Si-a impartit show-ul in doua secvente. Prima, de bascalie la adresa senatorului Antonescu. Deci inca un mesaj ca nu il recunoaste nici macar ca presedinte al Senatului, darmite ca presedinte interimar sau presedinte al Romaniei. A continuat in acelasi regim de bascalie, a trecut in regim, apoi, de Ienachita Vacarescu, Arghezi sau Alexei Mateevici. Deci 'las voua mostenire'.

Aproape ca imi venea sa plang. Un moment testamentar. Va las tara pe mana, aveti grija ce faceti cu ea. Dupa care incheiat in tromba, ca un post-scriptum asa. A stat putin, si-a calculat efectul foarte bine si a venit si cu hartia, format A4, pe care, domnul Antonescu sa-si scrie promisiunea ca isi va da demisia. Este Traian Basescu pe care il stim de ani de zile." - a spus Cristian Tudor Popescu, invitat in Editia Speciala Stirile Pro Tv de vineri despre suspendarea presedintelui.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO