CTP: "11 pagini de demente. Ponta nu le-a citit, dar le-a semnat pentru ca avea o datorie morala"

Dată publicare: 26-07-2012 19:08
Dată actualizare: 17-10-2012 14:55


Editorialistul Gandul.info, Cristian Tudor Popescu, a vorbit la Stirile ProTV cu Andreea Esca despre scandalul documentului semnat de Victor Ponta.


Un document ce ar fi semnat de liderii USL si Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate arunca in aer scena politica romaneasca. Printre obiective, partile semnatare si-ar propune desfiintarea unor institutii importante precum Curtea Constitutionala sau DNA.

Sinteza comentariilor lui Cristian Tudor Popescu:

- "In urma zilei de ieri, la atacul la Traian Basescu facut de domnul Ponta personal, trebuia raspuns cu ceva. In logica asta de campanie, niciun atac nu trebuie lasat fara raspuns. Suntem in acea parte a campaniei in care se suspenda ratiunea si bunul simt."

- "Acest document exista. Despre ce e vorba daca te uiti in mod rational. Domnii aceia agitati, in frunte cu Dogaru au pus pe hartie niste prapastii in 11 pagini scrise marunte. Daca isi imagineaza cineva ca Ponta a citit cele 11 pagini de vorbarie greseste."

- "Cum sa crezi ca Victor Ponta ia in calcul desfintarea Curtii Constitutionale, DNA sau ca judecatorii si procurorii sa fie numiti de popor. Daca te uiti cu rationalitate, iti dai seama ca, datorandu-le politic acestor oameni care au facut manifestatii pentru USL, si-au pus semnatura pe prima pagina. I-au pacalit pentru ca n-aveau de gand sa faca ce scria acolo."

- "Fiecare decide daca poti avea incredere in domnul Ponta. Nu ne aflam in situatia distrugerii Romaniei. Ceea ce s-a intamplat ieri, e de aceeasi natura."

- "E o dementa! Cum sa desfiintezi Curtea Constitutionala? Dar functia ei nu poate fi desfiintata de nimeni, la fel ca DNA-ul, ANI si asa mai departe."

Citeste si: Ponta spune ca semnatura pentru desfiintarea CC, DNA si ANI e o intoxicare. Ce sustine Dogaru

 


VIDEO PROTVPLUS.RO