Crin Antonescu: Sunt hotarat sa-l sustin pe Ponta pana la finalul ciclului electoral

03-04-2013 15:11

Crin Antonescu si Victor Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca este si acum hotarat sa-l sustina cel putin pana la capatul acestui ciclu electoral pe premierul Victor Ponta, pentru ca angajamentele electorale ale USL sa se indeplineasca.

"Sunt si acum hotarat sa-l sustin pana la capatul cel putin al acestui ciclu electoral pe Victor Ponta pentru ca angajamentele noastre electorale sa se indeplineasca", a afirmat Crin Antonescu.

El a facut aceasta precizare in contextul in care critica decizia premierului Victor Ponta de a o propune pe Codruta Kovesi la sefia DNA.

Crin Antonescu a mai spus ca PNL nu sustine "intelegerea politica, compromisul politic cu Traian Basescu, care nu are cum sa fie un compromis pentru Romania".

Antonescu a fost intrebat daca se va discuta in BPN al PNL despre retragerea sprijinului lui Victor Ponta in conditiile in care aceasta problema va fi ridicata de colegi.

"Daca imi vor cere unii colegi, vor pune in discutie acest lucru, sigur ca vom discuta. Personal voi pleda cu toata taria impotriva unei asemenea variante, pentru ca USL inseamna mult mai mult decat o despartire fie si fundamentala, intr-o chestiune fie si importanta intre mine si Victor Ponta, inseamna mult mai mult decat divergente, nemultumiri, perceptii, frustrari. USL inseamna inainte de toate un angajament major intre noi si o mare parte a cetatenilor", a replicat liderul PNL.

De asemenea, in legatura cu afirmatiile deputatului PNL Ludovic Orban, presedintele PNL a sustinut ca nu le impartaseste. "Nu cred ca premierul trebuie sa demisioneze, nu cred ca premierul a tradat pe cineva", a mai spus Antonescu.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO