Cioloș: "Faptul că parlamentarii PSD au blocat audierile arată că au multe lucruri de ascuns"


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 04 Septembrie 2018 15:43
Categorie: Stiri Politice
Dacian Ciolos

Dacian Cioloș a scris, pe Facebook, că parlamentarii PSD “au blocat audierea ministrului de Interne, a prefectului Capitalei și a șefilor Jandarmeriei” pentru că “au multe lucruri de ascuns în dosarul violențelor din 10 august”

 

De asemenea, fostul premier technocrat a mai adăugat că prin această decizie, social-democrații “tratează Parlamentul României ca pe propria unealtă”.

Postarea integrală:

"Faptul că parlamentarii PSD au blocat azi audierea ministrului de Interne, a prefectului Capitalei și a șefilor Jandarmeriei arată că au multe lucruri de ascuns în dosarul violențelor din 10 august și că tratează Parlamentul României ca pe propria unealtă.

Îi avertizez pe toți cei care vor să creadă că pot ascunde adevărul acestui moment rușinos - în care Guvernul român condus de PSD a agresat cetățenii români pașnici - că nu vor reuși. Românii au învățat să vadă și să simtă minciuna și manipularea.
Toți cei responsabili trebuie să plătească penal pentru intervenția de la mitingul diasporei, iar acest partid condus de Liviu Dragnea trebuie să plătească politic.

Am încredere că justiția va ajunge la vinovați oricâte eforturi fac cei care se simt cu musca pe căciulă acum pentru a ascunde sub preș responsabilitățile pentru agresiunea din 10 august."

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO