Ciolos, despre guvernare: "Nu sunt multumit, doar lenesii si ipocritii sunt multumiti". Planurile premierului dupa alegeri

Dacian Ciolos

 Premierul Dacian Ciolos a declarat joi seara ca nu este multumit de cele 11 luni de guvernare, in sensul ca, in opinia sa, se puteau face mai multe lucruri.

 "Nu mi-s da nota. Dar nu sunt multumit in sensul ca am fi putut face probabil mai multe lucruri. Am invatat multe lucruri pe parcurs insa cred ca am miscat, pe de alta parte, multe lucruri. Dar, nu stiu, cred ca multumiti sunt doar lenesii si ipocritii, daca e sa fiu cinstit. Eu cel putin nu sunt multumit in sensul ca tot timpul ma astept sa invat din experienta trecutului si sa fac lucrurile mai bune", a spus Ciolos la Realitatea TV.

In ceea ce priveste numarul mare de ministri care au parasit Guvernul pe parcursul acestui an, Ciolos a spus ca a fost "un an special" si "un guvern aparte".

"Numarul poate sa fie foarte mare pentru un an de guvernare. Trebuie sa recunoastem lucrul acesta. A fost un an special pentru ca a fost un guvern aparte. (...) Nu am avut o rezerva de cadre sau o rezerva de resurse umane. Am luat oameni care am crezut eu ca pot sa fie adaptati la o astfel de responsabilitate. Unii s-au adaptat mai bine, altii mai putin bine", a spus premierul, adaugand ca probabil si de la el se asteptau unii sa dea mai mult decat a dat.

Ciolos: Nu m-am gandit sa candidez la presedintie, cred ca Iohannis e un presedinte foarte bun

Citește și
dacian ciolos
Ciolos, dupa ce PNL a spus ca il propune premier: Sunt deschis propunerii, in masura in care va exista o baza de colaborare
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Premierul Dacian Ciolos a spus joi seara, la Realitatea TV, ca nu s-a gandit sa candideze la presedintia Romaniei, precizand ca in opinia sa Klaus Iohannis e un presedinte foarte bun.

Intrebat daca a luat in calcul sa candideze la presedintia Romaniei, in conditiile in care Platforma Romania 100 e considerata de unii analisti mai potrivita pentru o campanie prezidentiala, Ciolos a replicat: "Nu. Nu m-am gandit. Eu nu m-am gandit la o asftel de candidatura, nu am de ce in momentul de fata. Cred ca domnul Iohannis e un presedinte foarte bun".

Ciolos: Mi-as dori ca romanii sa voteze partidele care promoveaza acele valori pe care eu le-am prezentat

Premierul Dacian Ciolos a declarat joi seara ca si-ar dori ca alegatorii sa voteze partidele care si-au exprimat sustinerea pentru principiile pe care el le-a prezentat public, respectiv PNL si USR.

"Mi-as dori ca romanii sa voteze partidele care promoveaza acele valori pe care eu le-am prezentat public.(...) Deocamdata, din ceea ce am vazut, PNL si USR si-au asumat acele valori", a spus Ciolos la Realitatea TV, mentionand ca nu se vede in fruntea unui guvern format din PNL si PSD.

Intrebat daca se va inscrie intr-un partid politic, Ciolos a spus ca nu s-a decis inca: "N-am luat o decizie inca in acest sens. (...) Nu ma vad in PSD, am spus deja, din diferite motive".

In schimb, Dacian Ciolos a sustinut ca va ramane in Romania indiferent daca va fi desemnat sau nu premier, atat pentru proiectele pe care le are, cat si la dorinta sotiei sale.

"Nu stiu de ce n-as ramane in Romania. (...) Normal, sunt roman, sunt de aici. Nu, nu am alt proiect. Am intentia ca, cel putin in urmatorii ani, sa raman aici si datorita proiectelor mele, dar si pentru ca acum, haideti sa va fac o confidenta, sotia mea a spus ca s-a cam saturat de Bruxelles si de strainatate si ca ar fi bine sa ne asezam putin. Sa ne reasezam", a mai spus Ciolos.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
"Sa le clarificam acum". Ciolos a explicat de ce a atacat la CCR legea privind conversia creditelor. Reactia lui Dragnea

Guvernul a atacat la CCR legea privind conversia creditelor in franci elvetieni pentru clarificari, nu pentru ca este impotriva ei, a explicat marti premierul Dacian Ciolos.

Ciolos, dupa ce PNL a spus ca il propune premier: Sunt deschis propunerii, in masura in care va exista o baza de colaborare
Ciolos, dupa ce PNL a spus ca il propune premier: Sunt deschis propunerii, in masura in care va exista o baza de colaborare

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni ca, in masura in care dupa alegeri va exista o baza pentru o colaborare cu PNL din postura de premier, este deschis propunerii liberalilor.

Alina Gorghiu, dupa intalnirea cu premierul:
Alina Gorghiu, dupa intalnirea cu premierul: "PNL il va propune pe Dacian Ciolos ca prim-ministru, in viitorul Guvern"

Dacian Ciolos este propunerea PNL pentru un nou mandat de premier. Cu o conditie: ca liberalii sa castige alegerile parlamentare.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Cătălin Cârstoiu organizează vineri seară o conferință de presă, în care răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate şi în care ar putea face şi un anunţ referitor la prezenţa în cursa electorală.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.