Cine sunt bugetarii care ar risca să fie concediați. Lista "dezvăluită" pe Facebook


Ultimul update: Sambata 20 Aprilie 2019 13:26
Data publicarii: Sambata 20 Aprilie 2019 13:22
Categorie: Stiri Politice
bugetar

Senatorul Florin Cîțu a scris, pe Facebook, că „marea epurare a bugetarilor începe în două săptămâni”. Mii de bugetari ar urma să rămână fără locuri de muncă, așa cum a anunțat Eugen Teodorovici încă din noiembrie 2018.

Politicianul liberal a pulicat o listă cu planul de concedieri, subliniind că astfel, ministerele vor deveni 100% PSD-iste.

„Dragnea a luat hotărârea să păstreze, în afară de amante, rude și soferii, numai pe cei care sunt loiali lui și PSD-ului. …răman doar PSD-iștii”, a scris Cîțu.

Mesajul integral al senatorului Florian Cîțu

"Daca esti bugetar, afla cati mai ramaneti la locul de munca!

Liviu Dragnea isi pregateste armata de functionari PSD-isti. Cand ii platesti, ii controlezi.

Urmeaza doua randuri de alegeri in 2019. In ministere se pregatesc epurarile anuntate de Teodorovici inca din noiembrie 2018.

Liviul Dragnea si omul Kremlinului ne spun ca nu pot implementa programul de guvenare pentru ca functionarii , care nu fac politica (!!!), din ministere si agentii se opun. - vezi filmul postat ieri.

Dragnea a luat hotararea sa pastreze, in afara de amante, rude si soferii, numai pe cei care sunt loiali lui si PSD-ului. …raman doar PSD-istii.

Sa intelegeti mai bine, exact ca pe vremea lui Ceausescu, in toate institutiile deja exista cate un sef politic din PSD.

Astazi va prezint in premiera tabelul cu numarul maxim de angajati din ministerele care astfel devin 100% PSD-iste.

Acesta este numarul maxim de posturi suportate integral de la bugetul de stat, asa cum au fost trimise de ordonatorii principali catre Ministerul Finantelor Publice.

“Noi am trimis deja către toate ministerele, toate agenţiile, colegii mei au primit şi au şi răspuns la solicitarea Ministerului de Finanţe vizavi de o situaţie clară pe tot ce înseamnă cheltuieli în zona respectivă, tot, inclusiv ce au dânşii în subordonare, coordonare sau sub autoritate, pentru a face o analiză la Finanţe. Până la final de iunie se face, pentru ca la prima rectificare să ţinem cont de aceste rezultate” - Eugen Teodorovici, 18.04.2019

Pentru a vedea situatia pe fiecare minister in parte la sfarsitul lui februarie 2019, site MFP “Numar salariati bugetari”.

Inteleg ca este nevoie de recomandarea unei organizatii PSD pentru a ramane in functie. .

Marea epurare incepe in doua saptamani, cand se vor finaliza listele urmand ca in treizeci de zile sa fie disponibilizati toti cei care “se opun” implementarii programului de guvernare.

Atentie: aceasta restructurare se face fara plati compensatorii!

Tariceanu iar o sa iasa si o sa spuna ca el nu a fost consultat. Sa vedem cine il mai crede!"

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO