Catalin Morosanu, "Moartea din Carpati", a fost desemnat sef al organizatiei de tineret PDL Iasi

10-10-2013 08:27

Catalin Morosanu

Luptatorul de K1 Catalin Morosanu a fost desemnat seful organizatiei de tineret a filialei judetene a PDL Iasi.

Sportivul a afirmat ca politica i-a intrat in sange dupa ce anul trecut a fost ales consilier judetean pe listele democrat-liberalilor.

Catalin Morosanu, supranumit "Moartea din Carpati", a mai declarat ca a fost rugat de presedintele organizatiei nationale de tineret a PDL, Sorin Moldovan, sa preia sefia filialei iesene a tinerilor democrat-liberali.

"Voi avea o misiune dificila, pentru ca pana in noiembrie trebuie sa organizez alegeri la tineret in cele o suta de localitati ale judetului. Este o experienta de viata, mi-a intrat politica in sange. Daca nu intram noi tinerii in politica, ce facem? Trebuie sa luam taurul de coarne", a declarat Catalin Morosanu.

El a mai spus ca tinerii din PDL Iasi vor avea independenta fata de seniorii partidului si ca nu vor fi simple marionete ale acestora.

Catalin Morosanu a afirmat ca nu s-a decis daca va candida in alegerile interne din noiembrie, pentru sefia organizatiei judetene de tineret a PDL Iasi.

Desemnarea lui Morosanu la sefia tinerilor PDL Iasi survine demisiei din acest post a consilierului judetean Radu Ursanu, care depasise limita de varsta pentru a mai putea ramane in functie.

Catalin Morosanu a fost ales in iunie 2012 consilier judetean, pe listele PDL Iasi. in luna aprilie a acestui an, el fusese desemnat presedintele filialei municipale asi a tinerilor democrat-liberali.

Morosanu are 31 de ani si a debutat in K1 in anul 2007, fiind castigator al mai multor competitii nationale si internationale.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO