Basescu: Concedierile de la stat trebuie sa continue si-n urmatorii ani

01-01-2011 00:00

Iar sectorul privat trebuie ajutat ca sa creeze noi locuri de munca, altfel nu vom depasi criza. Acesta este primul mesaj din 2011 al presedintelui Basescu. Acesta se afla de 2 zile la Predeal, unde si-a petrecut Revelionul alaturi de cativa ministri.

 

Profitand de vremea superba, presedintele Traian Basescu si-a scos sotia la o plimbare in aer liber, printre brazii impodobiti de zapada. Nu inainte insa de a vorbi cu jurnalistii despre anul in care am intrat.

Conditia pusa fara menajamente de seful statului este totusi continuarea disponibilizarilor, astfel incat in doi-trei ani numarul functionarilor sa ajunga la 900.000, de la 1.270.000 cati sunt in prezent.

Presedintele a lamurit si motivul pentru care nu s-a mai adresat romanilor de pe o scena la cumpana dintre ani, asa cum s-a intamplat in anii precedenti.

Familia Basescu si-a petrecut Revelionul la un restaurant din Predeal. Traian Basescu s-a prins in hora si a ciocnit o cupa cu sampanie cu premierul Emil Boc si cativa membri ai guvernului, printre care Elena Udrea, Gheorghe Ialomitianu si Gabriel Oprea.

Pe lista de invitati s-a aflat si fostul selectioner, senatorul Anghel Iordanescu. Cei prezenti au povestit ca seful Executivului a fost, de departe, cel mai in verva si a stat mai mult pe ringul de dans alaturi de sotie.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26