Basescu, despre Ponta la inundatii: "Cand te-ai dus la inundatii, stii ca te poti uda pana la chiloti"

Ultima actualizare: 26-04-2014 07:08
Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, referindu-se la inspectarea cu barca de catre premier a zonelor inundate din judetul Teleorman, ca "atunci cand te-ai dus la inundatii, stii ca te poti uda pana la chiloti".

"Frate, cand te-ai dus la inundatii, stii ca te poti uda pana la chiloti, paseste pe unde a pasit si omul, ca oamenii aia, in comuna, sa stiti ca prin apa aia au circulat ca sa mai salveze ce pot salva", a comentat Traian Basescu, prezenta premierului

Victor Ponta impreuna cu vicepremierul Liviu Dragnea in zonele afectate de inundatii in judetul Teleorman - potrivit Mediafax, care citeaza Adevarul.

Seful statului a mai spus ca Ponta si Dragnea "au fost penibili ca aparitie".

"Sper ca nu inutila", a adaugat Traian Basescu, precizand ca el nu a mers in zonele afectate de inundatii pentru ca "s-ar fi politizat acest lucru". Despre eficienta prezentei presedintelui sau a premierului intr-o zona calamitata, Traian Basescu a spus ca, in primul rand, printr-un astfel de gest arati oamenilor ca esti alaturi de ei.

"Oamenii isi pun increderea in Dumnezeu, dar stiu ca nu Dumnezeu face diguri, tot Guvernul si politicienii vor lua decizia de a se face un dig", a spus el.

Traian Basescu a povestit cand a fost la inundatii la Saucesti, in judetul Neamt, cand "s-a infuriat pe un satean, care cerea sa i se tencuiasca si casa".

"Stiu ca m-am infuriat atunci si nu am avut cea mai adecvata pozitie, dar asta e, sunt si momente de genul asta", a spus presedintele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO