Basescu a discutat la Bruxelles despre portofoliul de comisar european al Romaniei. VIDEO cu presedintele si Angela Merkel

Ultima actualizare: 20-07-2014 06:59

Pesedintele Traian Basescu a discutat la Bruxelles cu presedintele ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, despre "exigentele" pe care trebuie sa le indeplineasca propunerile statelor membre pentru viitoarele pozitii de comisar european.

De asemenea, in cadrul intalnirii s-a discutat despre propunerea de candidat si portofoliu pe care Romania o va avansa pentru viitoarea Comisie Europeana.

"Cei doi inalti oficiali au discutat despre procesul de formare a noii Comisii Europene si despre exigensele pe care trebuie sa le indeplineasca propunerile pe care le vor inainta statele membre in vederea ocuparii viitoarelor pozitii de comisar european", potrivit sursei citate.

 

Atat presedintele Basescu, cat si premierul Victor Ponta si-au exprimat sprijinul pentru o noua nominalizare din partea Romaniei a actualului comisar european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Dacian Ciolos.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO