Vasile Blaga: In prezidentiale mergem cu alianta, cred ca Uniunea Crestin Liberala PNL-PDL ar fi un nume bun

Ultima actualizare: 20-07-2014 06:59
Vasile Blaga

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat miercuri, la Gandul Live, ca in alegerile prezidentiale se va intra cu un candidat si cu o alianta electorala, fiind testate sase variante de nume ale acesteia in jurul termenului de Uniune.

Blaga a sustinut ca au fost testate prin cercetari sociologice mai multe denumiri ale alianttei electorale pentru prezidentiale in jurul termenului de Uniune, precum si a cuvintelor liberal, democrat, crestin, fiind in analiza sase variante ale denumirii aliantei.

Presedintele PDL a precizat ca luni se va afla numele convenit pentru alianta electorala pentru prezidentiale intre PNL si PDL. "Eu cred ca Uniunea Crestin Liberala PNL-PDL ar fi o denumire foarte buna, asta e varianta mea, dar sa vedem ce spun analizele", a precizat Blaga.

Liderul PDL a precizat ca fuziunea dintre PNL si PDL nu va putea fi realizata din punct de vedere juridic pana la alegerile prezidentiale, estimand ca termenul pentru definitivarea procedurilor juridice poate dura aproximativ cinci luni de zile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO