Antonescu: N-am vorbit cu Voiculescu de luni de zile; nu am avut o comunicare cu el pe subiectul MJ

03-04-2013 09:18

Crin Antonescu, Dan Voiculescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca nu a avut nicio discutie cu Dan Voiculescu in ultimele luni de zile si este eronata informatia ca ar fi vorbit cu acesta despre portofoliul Justitiei.

Liderul PNL tinut sa infirme informatiile vehiculate in presa privind o discutie cu Dan Voiculescu despre ministerul Justitiei.

"Vad ca se contamineaza si ca exista si alte institutii de presa care preiau o minciuna gogonata, si anume ca pe subiectul ministerului Justitiei as fi avut o discutie cu domnul Dan Voiculescu. Cred ca pe parcursul acestui an calendaristic – in orice caz de cateva luni bune – nu l-am intalnit pe domnul Dan Voiculescu si nu am vorbit si nu am comunicat in vreun fel cu domnul Dan Voiculescu, cu exceptia unei seri in care m-am intalnit la teatru cu domnia sa si ne-am salutat. Deci nu am avut niciun fel de convorbire, nici directa, nici telefonica de niciun fel, nu a existat niciun fel de comunicare, discutie, initiativa a domnului Dan Voiculescu pe langa mine in legatura cu acest subiect (legat de Ministerul Justitiei, n.r.) si de altfel va atrag atentia asupra faptului ca PC nici nu s-a pronuntat in vreun fel in aceasta micuta criza", a sustinut Antonescu.

Presedintele PNL s-a aratat nemultumit de modul in care anumite televiziuni trateaza subiectele de presa.

"Imi pare foarte rau ca unii dintre dumneavoastra ajung la asa ceva, nu se poate sa-ti bati joc de proprii telespectatori, sau de proprii cititori dezinformandu-i in halul acesta. stiu ca ai o tema, cu Voiculescu, stiu ca trebuie sa faci aceste lucruri. Nu se poate... s-a trecut la ceva ce in presa romaneasca totusi chiar parca nu a existat, si asta se intampla zi de zi", a mai afirmat presedintele PNL.

Antonescu a mentionat ca nu a avut discutii cu reprezentantii PC pe subiectul Justitiei sau despre "vreun alt subiect, de buna vreme".

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26