Alegeri locale. PDL Sector 6 a decis sa ii retraga sprijinul politic deputatului Danut Liga

Dată publicare: 15-03-2012 10:41
Dată actualizare: 07-11-2012 12:19


Danut Liga

Organizatia PDL Sector 6 a decis sa retraga sprijinul politic deputatului Danut Liga pentru declaratiile facute la adresa liderului acestei organizatii.

Anuntul a fost facut chiar de catre presedintele organizatiei PDL Sector 6, Cristian Poteras. El a precizat ca atacurile la adresa sa si a partidului facute de Danut Liga au facut ca Biroul Permanent al organizatiei PDL sector 6 sa hotarasca in unanimitate, luni seara, retragerea sprijinului politic pentru Liga.

"Comunicatul de presa al deputatului Danut Liga prin care ma ataca personal este o reactie necontrolata a acestuia dupa ce Biroul Permanent al organizatiei PDL Sector 6 a hotarat in unanimitate luni seara sa-i retraga sprijinul politic. Decizia organizatiei pe care o conduc a venit ca urmare a atacurilor repetate ale domnului Liga la adresa partidului si a mea personala. In loc sa inteleaga ca politica se face in echipa si in folosul cetatenilor, acesta a continuat sa faca jocul adversarilor nostri politici", a aratat Cristian Poteras.

Poteras considera Danut Liga si-a castigat mandatul de deputat ca urmare a sustinerii primite din partea presedintelui organizatiei PDL Sector 6. "Ii reamintesc lui Danut Liga faptul ca in 2008 si-a castigat mandatul de deputat datorita sustinerii pe care i-am aratat-o atunci. Cu alte cuvinte, eu l-am facut pe el deputat, nu el pe mine primar", a precizat Poteras.

El a apreciat ca "repetarea obsesiva a declaratiilor de atac ale lui Danut Liga constituie o tradare a intereselor organizatiei PDL Sector 6, dar si a PDL Bucuresti".

"Repetarea obsesiva a declaratiilor sale de atac la adresa mea constituie, deci, o tradare a intereselor organizatiei PDL sector 6 dar si a PDL Bucuresti. Din acest moment Danut Liga este pentru mine un subiect de domeniul trecutului", a mai spus Cristian Poteras.

Poteras a mentionat faptul ca este hotarat sa castige al treilea mandat de primar al Sectorului 6 si sa finalizeze proiectele importante de infrastructura aflate in implementare.

Secretarul general al PDL Bucuresti, deputatul Danut Liga, a trnsmis, miercuri, presei un comunicat in care solicita conducerii Partidului Democrat Liberal "sa analizeze si sa trateze cu foarte mare atentie candidatii pentru pozitiile de primari de sector si Primaria Capitalei, iar atunci cand lucrul acesta s-a stabilit, sa fie comunicat catre opinia publica intr-un mod cat se poate de serios si de catre o persoana cu legitimitatea necesara transmiterii unui asemenea mesaj".

In ceea ce priveste posibila candidatura a lui Poteras la Primaria sectorului 6, Liga crede ca este "doar o gluma proasta si in niciun caz o propunere de candidatura serioasa din partea unui partid respectabil asa cum este Partidul Democrat Liberal".

"Singura discutie care poate avea loc in PDL pe subiectul Poteras, daca mai tinem cont de codul etic si statutul partidului, este aceea de a i se retrage sprijinul politic al acestuia si de a fi demis de la conducerea PDL sector 6. Cu cat mai repede lucrul acesta cu atat mai bine atat pentru cetatenii sectorului 6, cat si pentru Partidul Democrat Liberal", sustine Liga.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO