Crin Antonescu: "Dorm cat vreau si ma trezesc cand vreau". Presedintele PNL despre somn si "gainari"

Dată publicare: 15-03-2012 09:11
Dată actualizare: 19-07-2012 10:25


Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a replicat, intr-un interziu pentru site-ul zidezi.net, acuzelor ca nu s-ar trezi devreme, el tinand sa precizeze ca doarme cat vrea si ca se scoala atunci cand vrea.

"Adevarul este ca ma trezesc cand vreau eu, indiferent ce cred despre asta prieteni, adversari. Ma trezesc cand vreau eu, foarte, foarte des ma trezesc devreme, nu ca sa le dau lor socoteala. Ma trezesc devreme pentru ca, inainte de toate, ma ocup de educatia unui copil inca mic care are scoala de dimineata. Ma trezesc devreme pentru ca e un timp, cel al diminetii, mai putin poluat de televizor, de telefoane, de breaking-news. Dar nu cred ca cineva foarte serios poate sa ia in discutie asa ceva. Cand ajungi sa discuti despre un om si principala acuza pe care i-o aduci este ca ai auzit tu ca se scoala tarziu, inseamna ca esti un gainar din punct de vedere ideologic, din punct de vedere politic. Ma scol cand vreau", a spus Crin Antonescu.

Liderul PNL a precizat ca, de obicei, doarme in dormitor si ca se afla in stare de veghe cat vrea el.

Antonescu a mai spus ca adversarii sai politici sunt deranjati in fiecare zi de actiunile pe care le intreprinde atunci cand este in stare de veghe, ceea ce ii creeaza o mare bucurie si il determina sa doarma linistit atunci cand se culca si sa doarma atat cat vrea.

"De filmat, filmeaza, ca doar filmeaza pe bugetul statului. Nu-i o problema, nu? Bugetul are bani pentru asa ceva. De-aia ii astept, daca au inregistrari, daca au intrat si in dormitor sau pe unde mai dorm eu - de obicei acolo! -, sa vedem la ce ora ma scol. Cred ca toata lumea isi da seama ca acesti oameni nu au cum sa se apere pe fond de intrebarile la care trebuie sa dea raspuns si de acuzatiile care li se aduc. Indiferent la ce ora m-as scula eu, indiferent cat as dormi - dar poate nu ma scol deloc, poate dorm 30 de zile la rand! -, problema este ca Romania azi e guvernata de ei, ca romanii sunt chinuiti de o guvernare hoteasca si prosteasca pe care o au ei, indiferent daca eu dorm sau daca sunt in stare de veghe. Daca as dormi atat de mult pe cat spera ei sau afirma ei, cred ca ar fi ceva mai linistiti. Faptul ca nu e zi de la bunul Dumnezeu sa nu se ocupe de mine sub o forma sau alta arata totusi ca atat timp cat sunt in stare de veghe - si sunt cat vreau, repet - fac cate ceva care sa-i deranjeze. Si asta imi da o mare bucurie si dorm linistit atunci cand ma culc si dorm cat vreau!", a mai spus Antonescu.

 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO