Acuzații foarte grave la adresa lui Dragnea și Teodorovici: ”O rețea care trădează”

Eugen Teodorovici, Liviu Dragnea
Agerpres

Un senator PNL a lansat acuzații foarte grave la adresa ministrului de Finanțe Eugen Teodorovici și a președintelui PSD Liviu Dragnea, pe care îi acuză că ”ar fi organizat cu Vladimir Putin o rețea care trădează interesele României”.

Astfel, senatorul Florin Cîțu îl acuză pe Eugen Teodorovici de trădarea intereselor României și ale aliaților strategici, pentru că ar fi ”gândit și plănuit un vehicul financiar prin care Rusia se substituie sancțiunilor UE și SUA”.

De asemenea, liberalul afirmă că, în 2018, Guvernul României ”a executat imediat ordinul rușilor”.

Mesajul integral al senatorului PNL Florin Cîțu:

Îl acuz pe Eugen Teodorovici de trădarea intereselor României și ale aliaților strategici. Acest om, care atenție este minstrul de finanțe al României și în acest moment conduce ședințele ECOFIN, a gândit și plănuit un vehicul financiar prin care Rusia se substituie sancțiunilor UE și SUA, dar își continuă expansiune mascată economică în vederea susținerii financiare a un posibil conflict cu lumea liberă. Împreună cu șeful lui de partid, Liviu Dragnea, a organizat cu Putin și V. Orban o rețea care trădează în mod evident interesele României și parteneriatele din care România face parte. Este Eugen Teodorovici spion rus? 

Citește și
Eugen Orlando Teodorovici
Anunțul lui Teodorovici despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale
Oana Pellea a ascultat „Macarena”, melodia Erikăi Isac: „Am rezistat 30 de secunde și m-am lămurit”. Ce spune despre mesajul piesei

Pe 14 noiembrie 2018, Eugen Teodorovici se întâlnea cu Președintele Băncii Internaționale de Investiții (BII). Bancă cu sediul la Moscova, controlată de Putin. România a rămas acționar al acestei bănci înființate de comuniști, iar în 2018 a majorat participația cu 4 milioane de euro. La o zi, guvernul a executat IMEDIAT ordinul rușilor, după întâlnirea lui Teodorovici cu Președintele BII, guvernul României aprobă Hotărârea nr. 921/2018 pentru stabilirea nivelului de reprezentare a României în Consiliul Guvernatorilor și Consiliul Directorilor Băncii Internaționale de Investiții și în Consiliul Băncii Internaționale de Cooperare Economică. Prin această hotărâre, Teodorovici devenea Guvernatorul pentru România în Consiliul Guvernatorilor Băncii Internaționale de Investiți.

“Art. 1. Guvernatorul pentru România în Consiliul Guvernatorilor Băncii Internaționale de Investiții este ministrul finanțelor publice, …”

 

Interesant nu? Exact la o zi după întâlnirea cu Președintele BII, Teodorovici intră în conducerea acestei bănci prin decizia Guvernului de la București și a lui Dragnea. Nu este tot. Acum o să vă prezint dovada că Eugen Teodorovici i-a mințit pe români și din punctul meu de vedere a trădat interesele României, ale UE și ale SUA în relația cu Rusia. În timpul întâlnirii din 14 Noiembrie s-a discutat și despre mutarea sediului BII la Budapesta. Decizie susținută de Dragnea. Dar s-a mai discutat ceva. Agenda întâlnirii Conducerii BII din decembrie 2018.

Acum ATENȚIE mare! Întâlnirea a avut loc între 3 și 4 decembrie în stațiunea de lux Varadero din…. CUBA! Sunt sigur că acum ați înțeles. Eugen Teodorovici a mers în Cuba pentru a fi prezent la această întâlnire. Escala la Moscova a fost doar pentru a lua mandatul de la ruși? I s-a spus ce să voteze și cum? 

Eugen Teodorovici i-a mințit pe români. De ce a ascuns Eugen Teodorovici faptul că a participat la această întâlnire? Cum de la câteva zile după ce a venit în țară a dat OUG 114 care a distrus întreaga economie și de care au profitat doar rușii? Acum aveți scenariul complet, diabolic și dăunător pentru România și UE, prin care un grup organizat condus de Dragnea a vândut țara rușilor.

Și mare atenție. Această bancă va fi principalul partener și finanțator al FSDI, așa cum a promis Teodorovici la întâlnirea de la Varadero. Astăzi, voi trimite toată documentarea mea în legătură cu acest subiect membrilor ECOFIN, comisarului Federica Mogherini, reprezentanței CE și ambasada SUA.

#RomaniaFaraPSDsiALDE #RomaniiTrebuieSaStie

P.S. Mâine dimineață, din nou, despre cea mai comunistă ordonanță de le revoluție încoace.”

Senatorul PNL Florin Cîțu a avut recent un conflict cu Eugen Teodorovici, după ce ministrul Finanțelor l-a numit pe liberal ”urât”, ”prost” și ”chiparos”. VIDEO aici

Articol recomandat de sport.ro
BREAKING NEWS Dani Alves, condamnat la închisoare cu executare în cazul de agresiune sexuală!
BREAKING NEWS Dani Alves, condamnat la închisoare cu executare în cazul de agresiune sexuală!
Citește și...
Ministrul Eugen Teodorovici: Se analizează legalizarea consumului de canabis în România
Ministrul Eugen Teodorovici: Se analizează legalizarea consumului de canabis în România

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a spus miercuri că se analizează legalizarea canabisului în România în scopuri medicinale, așa cum se procedează deja în unele țări din Uniunea Europeană.

Anunțul lui Teodorovici despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale
Anunțul lui Teodorovici despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat marţi seara, la TVR, că intenţionează să candideze "cândva" la prezidenţiale şi nu o va face doar ca să candideze.

Teodorovici a încercat să justifice că l-a făcut pe Cîţu
Teodorovici a încercat să justifice că l-a făcut pe Cîţu "urât" şi "prost". Ce a ieşit

Ministrul Finanţelor a acuzat opoziţia, luni, la dezbaterea moţiunii simple împotriva sa, că a transformat Parlamentul în spectacol

Eugen Teodorovici explică de ce i-a strigat
Eugen Teodorovici explică de ce i-a strigat "Chiparosule" senatorului Florin Cîţu

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, susţine că ieşirea sa la adresa senatorului liberal Florin Cîţu a avut loc în contextul în care la dezbatere se spuneau "nu doar minciuni", ci se făceau acuzaţii grave, "total nejustificate".

Teodorovici, catre un senator PNL : ”Dupa ce ca esti urat, mai esti si prost. Chiparosule
Teodorovici, catre un senator PNL : ”Dupa ce ca esti urat, mai esti si prost. Chiparosule"

Dezbaterile din comisiile reunite de buget finanțe din Camera Deputaților și din Senat au durat, miercuri, mai puțin de o oră, fara sa existe discuții punctuale pe amendamentele opoziției.

Recomandări
Începe procesul lui Vlad Pascu, autorul tragediei din 2 Mai. Părinții victimelor: „Judecătoarea mesteca gumă. Bătaie de joc”
Începe procesul lui Vlad Pascu, autorul tragediei din 2 Mai. Părinții victimelor: „Judecătoarea mesteca gumă. Bătaie de joc”

Procesul lui Vlad Pascu, tânărul care drogat fiind a lovit mortal cu maşina doi tineri şi a rănit alţi trei, la 2 Mai , în vara anului trecut, începe joi, la Judecătoria Mangalia.

PSD și PNL au decis comasarea alegerilor: Europarlamentarele şi localele, în iunie. Prezidențialele, mutate mai devreme
PSD și PNL au decis comasarea alegerilor: Europarlamentarele şi localele, în iunie. Prezidențialele, mutate mai devreme

După numeroase discuții, PNL și PSD s-au înțeles să meargă împreună în acest an electoral. Vor avea liste comune la alegerile europarlamentare organizate simultan cu cele locale, iar alegerile prezidențiale vor fi în luna septembrie, în loc de decembrie.  

Dezastru ecologic lângă București. Apa din puțurile oamenilor este contaminată. „Păcat că mirosul nu se simte la televizor”
Dezastru ecologic lângă București. Apa din puțurile oamenilor este contaminată. „Păcat că mirosul nu se simte la televizor”

Dezastrul ecologic din Tunari de lângă București a scos sute de oameni în stradă. Pentru că stația de epurare din zonă nu mai face față, apa din puțurile localnicilor a ajuns să fie contaminată cu bacterii.