Nori de ploaie si vant in aceasta perioada. Vezi cand se incalzeste vremea

×
Codul embed a fost copiat

Astazi asteptam innorari aproape peste tot si o vreme apropiata de normalul termic al acestei perioade. In sud-vestul si centrul tarii, dar si in zonele de deal, mai apar ceva ploi. La munte sunt anuntate precipitatii mixte.

Si vantul mai are unele porniri in sud-est, iar maximele termice vor fi cuprinse intre 4 si 11 grade Celsius.

In Dobrogea se anunta multi nori, cateva momente insorite si vant cu intensificari. In regimul termic nu prea apar mdificari. Mai sus, in Muntenia si sudul Moldovei innorarile persista, dar e posibil sa zarim si soarele. Temperaturile raman modeste. In nordul Moldovei si in Bucovina se incalzeste usor fata de ieri. Norii vor fi numerosi, dar nu mai sunt semne de precipitatii. In nordul Transilvaniei si in Maramures vremea se imbuneaza si astazi vom avea soare si 10...11 grade in termometre.

In tinuturile vestice scapam de ploi, dar norii nu se imprastie. Se incalzeste usor fata de ieri. In zonele centrale se anunta multi nori, un pic de soare si temperaturi mai ridicate in partea vestica a provinciei. In sud-vestul tarii vremea ramane inchisa si va mai picura si astazi. Si in tinuturile sudice mai apar ceva conditii de ploaie, dar trecator se va arata si soarele.

In Bucuresti asteptam atmosfera cam inchisa, vant activ si o maxima in jur de 9 grade.

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Pentru zona montana se anunta innorari consistente si precipitatii mixte, mai ales in Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului. Vantul se inteteste pe creste, iar temperaturile scad in aproape toate masivele. Stratul de zapada a mai crescut putin la Predeal.

La noapte - Cerul va fi variabil, cu innorari in sud-vestul tarii, unde pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -6 si 2 grade, posibil usor mai scazute in estul Transilvaniei. Izolat vor fi conditii de ceata.

Marti - Cerul va fi variabil, cu innorari ziua in regiunile sudice, iar noaptea si in est, unde izolat vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime, in crestere fata de ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 7 si 13 grade, iar cele minime se vor situa intre -4 si 2 grade. Izolat vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va fi in scadere.

Miercuri - Vremea va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile estice, unde izolat si trecator va ploua slab. Vantul va prezenta intensificari locale, mai ales in estul tarii si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 17 grade, iar cele minime intre -3 si 5 grade. Presiunea atmosferica va fi usor variabila.

Joi - Vremea va fi calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil. Vantul va prezenta intensificari locale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 17 grade, iar cele minime se vor situa intre -2 si 6 grade.

Vineri - Vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea in vestul si nordul tarii, unde, pe arii restranse, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 20 grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 8 grade.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Afla cum e vremea in Romania din ora in ora
Afla cum e vremea in Romania din ora in ora

Aici poti vedea cum evolueaza starea vremii in Romania pe parcursul zilei de azi.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.