In weekend sunt precipitatii, de luni vine frigul. Vezi prognoza meteo

ploi

Astazi vremea se incalzeste usor. In tinuturile vestice mai sunt posibile ceva fulguieli la inceputul zilei; in rest primim timp frumos. Maine, din a doua parte a zilei si mai ales pe inserat, revin precipitatiile in toata jumatatea nordica.

Cand vine primavara? Afla cum va fi vremea pana in luna mai

Duminica va fi lapovita si va ninge in centru, in est, in sud-est si pe arii restranse in rest, iar luni va ninge, pe arii restranse, in afara arcului carpatic. Maximele cresc sambata si scad duminica si luni.

Prognoza meteo pe patru zile

Vineri - Vremea se va incalzi usor, astfel incat temperaturile maxime se vor incadra intre -1 si 8 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in primele ore in regiunile vestice, unde izolat va mai ninge slab. In cursul noptii, in zonele joase, indeosebi din vestul si sudul tarii, va fi ceata asociata cu chiciura si izolat, posibil si cu fulguiala. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Citește și
flori de primavara - 1
Afla cum va fi vremea pana in luna mai
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -12 si -2 grade, mai coborate in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei, pana in jurul valorii de -16 grade. Presiunea atmosferica va scadea.

Sambata - Vremea va continua sa se incalzeasca usor in majoritatea zonelor tarii. Cerul variabil, se va innora treptat in a doua parte a intervalului in jumatatea nordica a tarii, unde local vor cadea precipitatii mai ales sub forma de ninsoare. Indeosebi dimineata si noaptea, in zonele joase din regiunile sudice va fi ceata, izolat persistenta. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 10 grade, usor mai coborate in zonele cu ceata persistenta. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -10 si 0 grade Presiunea atmosferica va continua sa scada.

Duminica - Cerul va fi mai mult noros ziua, cand vor cadea precipitatii pe arii extinse la munte, in centru, est si sud-est si pe arii mai restranse in rest. Acestea vor fi mai ales sub forma de ninsoare, exceptand regiunile sudice, unde vor fi mixte. In cursul noptii innorarile se vor mentine in partea de sud a teritoriului, unde local va mai ninge. In restul tarii, cerul va fi variabil si numai izolat va mai fulgui.

Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare in toate regiunile, dar mai ales in zona montana inalta. Temperatura aerului, in scadere usoara fata de intervalul precedent, va avea maxime cuprinse intre -2 si 8 grade si minime, in general, intre -13 si -3 grade.

Luni - Vremea se va raci. Cerul va fi temporar noros si va ninge pe arii restranse, indeosebi in regiunile extracarpatice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est.

Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre -4 si 4 grade si minime intre -14 si -4 grade. In zonele joase, local va fi ceata.

Cum va fi la munte?

Vineri - Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in primele ore in Carpatii Occidentali, unde izolat va mai ninge slab. In cursul noptii, pe vai si in depresiuni va fi ceata asociata cu chiciura si izolat, posibil si cu fulguiala

Sambata - Vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul variabil, se va innora treptat in a doua parte a intervalului in Muntii Apuseni si in Carpatii Orientali, unde pe arii relativ extinse va ninge. In rest ninsorile se vor semnala pe spatii restranse, spre sfarsitul intervalului. Indeosebi dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni va fi ceata, izolat persistenta. Vantul va avea unele intensificari.

Duminica - Cerul va fi mai mult noros ziua, cand pe arii extinse va ninge. In cursul noptii innorarile se vor mentine in Carpatii Meridionali si de Curbura, precum si in Muntii Banatului, unde local va mai ninge. Vantul va avea intensificari temporare, mai ales in zona inalta. Temperatura aerului va marca o scadere usoara fata de intervalul precedent.

Luni - Vremea se va raci. Cerul va fi temporar noros si va ninge pe arii restranse, indeosebi in Carpatii Meridonali si Orientali. Vantul va mai avea unele intensificari.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Afla cum e vremea in Romania din ora in ora
Afla cum e vremea in Romania din ora in ora

Aici poti vedea cum evolueaza starea vremii in Romania pe parcursul zilei de azi.

Afla cum va fi vremea pana in luna mai
Afla cum va fi vremea pana in luna mai

Meteorologii anunta ca regimul termic intra in valorile normale pentru luna martie, adica maximele ajung si depasesc 10 grade Celsius. Afla in articol de cand! Aprilie va fi o luna racoroasa si va ploua.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”

Sudul Libanului este vizat de „o acțiune ofensivă” pornită de Israel, miercuri, în paralele cu pregătirile pentru o operațiune terestră în Rafah.

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.